15 de desembre de 2019 15/12/19

L'Ajuntament es reuneix amb Ports per traslladar les principals reivindicacions del municipi

L'Ajuntament es reuneix amb Ports per traslladar les principals reivindicacions del municipi - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament es reuneix amb Ports per traslladar les principals reivindicacions del municipi - (foto 2)
  L'Ajuntament es reuneix amb Ports per traslladar les principals reivindicacions del municipi - (foto 3)
  L'Ajuntament es reuneix amb Ports per traslladar les principals reivindicacions del municipi - (foto 4)
  L'Ajuntament es reuneix amb Ports per traslladar les principals reivindicacions del municipi - (foto 5)

  L'alcalde de Vinaròs Enric Pla i el regidor d'Ordenació del Territori, Jan Valls, han mantingut una reunió amb la Subdirectora de Ports, Aeroports i Costes, Pilar Álvarez, i els tècnics de Ports de la Generalitat en la seu de la Conselleria a València.

  El tema principal de la trobada ha estat l'inici de l'expedient per a obtindre la concessió de l'edifici de l'antiga Cooperativa de Pesca per a convertir-lo en el futur Centre d'Inspiració Turística de Vinaròs-Maestrat. L'alcalde ha destacat que "aquesta mesura està inclosa dintre del Pla Estratègic de Turisme, amb la finalitat de crear un gran centre al municipi perquè es converteixi en el quilòmetre 0 de la descoberta turística de la ciutat i la comarca".

  D'altra banda, també es va tractar el Projecte d'Usos del Front Portuari de Vinaròs que acaba de contractar la Conselleria. En aquest cas, es planificarà amb l'Ajuntament el futur de l'espai actualment ocupat per les casetes dels pescadors a la plaça 1r de Maig i dels edificis de la Casa del Mar i la Comandància de Marina, així també com el disseny de la futura via litoral proposada pel PATIVEL al seu pas pel port de Vinaròs.

  Per acabar a la trobada també s'han abordat diferents temes que relacionen a ambdues administracions com la situació i el futur de la platja del Clot. En aquest cas, Pla ha indicat que des de la Generalitat s'han iniciat les tramitacions per a que la platja passe a la jurisdicció de Costes i recuperar la distinció de la Bandera Blava, que enguany s'ha perdut només per una qüestió administrativa". D'altra banda, també es va parlar del futur accés al contramoll o la situació de les concessions al port de Vinaròs.

  ocultar
  L'Ajuntament es reuneix amb Ports per traslladar les principals reivindicacions del municipi
  Pujar