26 de setembre de 2020 26/9/20

L’Ajuntament dóna suport a la campanya “Km solidari”

  • Per cada quilòmetre pedalejat diumenge a l’estand ubicat a la zona d’aparcaments de Carrefour, es donarà un euro solidari

Aquest 4 de setembre, un dia abans que la Volta a Espanya passi per Vinaròs, es durà a terme la iniciativa "km solidari", una campanya impulsada i patrocinada per Carrefour per quart any consecutiu i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vinaròs, així com d'altres organitzacions com COCEMFE- Maestrat.

"Creiem que és important també recolzar aquest tipus d'esdeveniments que neixen de l'empresa privada", ha assenyalat Pla, que ahir va sostenir una reunió amb el gerent de Carrefour, Vicente Alcaraz, per informar-se de les activitats que es van a realitzar el proper diumenge.

Alcaraz ha explicat que a partir de les 10:00 hores, i fins a les 18:00 hores del mateix dia, hi haurà a la zona d'aparcaments de l'hipermercat un estand solidari amb bicicletes a disposició dels clients o de qualsevol persona que vulgui participar. "Per cada quilòmetre pedalejat, es donarà un euro solidari que, a través de Creu Roja, es repartirà per ajudar a nens en situació de vulnerabilitat", ha detallat.

A més hi haurà 20 estands de proveïdors, amb degustació de productes nacionals i regionals. Es repartiran, així mateix, més de 600 racions de paella entre tots els visitants. Aquesta iniciativa solidària, que es porta a terme en totes les etapes de la Volta, es repetirà de nou a Peníscola el dilluns 5 de setembre.

Pujar