10 de desembre de 2019 10/12/19

PP: “El Govern preveu ampliar a la tardor la freqüència de trens a Vinaròs que el PP tenia previst per a estiu”

 PP: “El Govern preveu ampliar a la tardor la freqüència de trens a Vinaròs que el PP tenia previst per a estiu” - (foto 1)

  L'ampliació dels trens a Vinaròs s'engegarà més de tres mesos després del previst pel govern del Partit Popular. El president dels populars de la província de Castelló, Miguel Barrachina, ha requerit aquest matí, en comissió de Foment, l'engegada dels 12 trens que connectaran Castelló a Vinaròs.

  Amb aquesta ampliació, seran 12 els trens en cada sentit que connectaran en lloc dels 4 actuals, decisió que es pot adoptar perquè els actuals Pressupostos Generals de l'Estat aprovats pel govern del Partit Popular contenen 7.700.000 euros per a pagar a Renfe el dèficit d'aquests serveis.

  A la interpel·lació de Barrachina, l'actual secretària general de Transports, Mª José Rallo, amb qui el líder del PPCS va mantenir una reunió al juliol de 2017 al costat de la llavors secretària general Carmen Llibreter per a tractar aquest assumpte, s'ha compromès al fet que els nous trens arriben a Vinaròs en poques setmanes.

  Miguel Barrachina ha assenyalat que "l'anterior govern del Partit Popular va aprovar, en Consell de Ministres del passat mes de desembre, les obligacions de servei públic (OSP) i teníem previst signar al juny el contracte marque entre Renfe i el Ministeri perquè l'ampliació de la freqüència de rodalies s'engegara durant l'estiu".

  No obstant açò, l'arribada de Pedro Sánchez a la Moncloa va paralitzar tota la tramitació pel que, segons el mandatari del PPCS, "el PSOE ha retardat l'arribada dels trens impedint la possibilitat que els estudiants hagen iniciat el curs amb 12 trens".

  Per a Barrachina, "Pedro Sánchez va paralitzar l'ampliació dels trens a Vinaròs per a poder arrogarse la paternitat, perquè d'haver-se fet a l'estiu, com nosaltres deixem previst, ningú creuria que era un assoliment del govern socialista".

  ocultar
  PP: “El Govern preveu ampliar a la tardor la freqüència de trens a Vinaròs que el PP tenia previst per a estiu”
  Pujar