elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP denúncia que l’Ajuntament de Vinaròs deixa perdre una subvenció per desenvolupar el IV pla de salut

El PP denúncia que l’Ajuntament de Vinaròs deixa perdre una subvenció per desenvolupar el IV pla de salut
  • Gandía: “Cada subvenció que el tripartit deixa de sol·licitar són oportunitats que els vinarossencs perden de millorar la seua qualitat de vida”

El portaveu adjunt del Partit Popular a l'Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandia, ha informat avui sobre "una altra subvenció que el govern local ni tan sols ha sol·licitat i són ja massa casos en les últimes setmanes".

Gandia ha assenyalat que "el govern de la propaganda de PSPV-PSOE, Totes i tots som Vinaròs i Compromís va anunciar a bombo i platerets que Vinaròs s'unia a Xarxa Salut per adherir-se al IV pla de salut de la Comunitat Valenciana, però quan surt la convocatòria de subvencions per a realitzar actuacions sobre aquest pla de salut ni tan sols l'han sol·licitat com sí que han fet més de 90 ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana".

Els populars han denunciat que "molts anuncis i molta propaganda però el govern d'Alsina i Fibla està deixant perdre subvencions i cada subvenció que ells no tramiten per deixadesa són oportunitats que perden els vinarossencs de millorar la seva qualitat de vida".

El portaveu adjunt recordava que "el 2020 Vinaròs va ser el tercer ajuntament de tota la província que més va augmentar el seu deute viu i potser això no passaria si es sol·licitaren totes les subvencions a què es poden optar".

Gandia finalitzava insistint en la necessitat per Vinaròs de tenir "un govern que treballe, que se prengue els temes seriosament per no seguir perdent subvencions per la seua ineficàcia. Necessitem regidors que pensen en els vinarossencs i no en les notes de premsa".

Pujar