elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP denuncia la complicitat d’Alsina i el seu govern amb l’empresa concessionària de la zona blava

El PP denuncia la complicitat d’Alsina i el seu govern amb l’empresa concessionària de la zona blava
  • Els populars demanen la convocatoria d’un ple extraordinari i urgent davant la gravetat dels fets ocorreguts

El Partit Popular de Vinaròs, a través del seu portaveu Juan Amat, ha sol·licitat aquest matí en roda de premsa que es convoque un ple extraordinari i urgent davant la gravetat dels fets ocorreguts en els aparcaments subterranis de la plaça de La mera i Passeig Colom, on els usuaris veuen com els pagaments amb targeta, segons s'efectuïn en la màquina o la finestreta a l'operari mitjançant datàfon, són cobrats per empreses diferents.

Els populars han explicat que "mentre els pagaments a la màquina s'efectuen a l'empresa concessionària del servei, els pagaments mitjançant datàfon en finestreta es fan a una empresa amb la que es desconeix el vincle amb l'Ajuntament".

Amat assenyalava que "la deixadesa i obscurantisme del govern municipal en la seva obligació de supervisar la gestió de la concessió ha portat al fet que s'hagi tolerat que HINOBEPA SL, l'empresa adjudicatària del servei, s'hagi estat quedant la recaptació de la zona blava durant anys, malgrat no pagar el cànon a què venia obligada per contracte. I ara a sobre veiem com s'ha tolerat sense cap control que es facin cobraments als usuaris dels pàrquings subterranis per una empresa que, formal i aparentment, res té a veure amb la gestió de la zona blava".

El portaveu popular també destacava que "des de pràcticament l'inici del contracte en 2018, HINOBEPA SL, ha arribat a adeudar més de 300.000 euros a l'Ajuntament sense que per part de govern municipal s'informés el respecte, alhora que se li tolerava els seus múltiples incompliments sense aplicar ni una sola sanció de les que possibilita el contracte i, tot això, desatenent als 7 informes del supervisor del contracte i cap de la policia on es denunciava la situació existent".

Amat denunciava que "la deixadesa de l'alcalde i el seu equip de govern són difícils d'explicar ja que durant més de 3 anys de continus incompliments no només no han resolt el contracte sinó que ni tan sols li van imposar cap sanció fins el passat 12 d'agost, una vegada ja s'havia denunciat el tracte de favor que durant anys s'ha estat dispensant pel Sr. Alsina i el seu equip a l'empresa adjudicatària".

Finalitzava el portaveu popular afirmant que "estem davant d'una més que probable estafa als vinarossencs en què la col·laboració del govern municipal seria essencial perquè s'hagi donat i mantingut en el temps".

Pujar