25 d’octubre de 2020 25/10/20

Comerç presenta la nova campanya de xecs regal del Mercat Municipal

Comerç presenta la nova campanya de xecs regal del Mercat Municipal - (foto 1)
  • Fins al 31 d'agost els clients que realitzen les compres a les paradetes podran acumular participacions per aconseguir un dels 10 xecs regal valorats en 30€

Aquest matí s'ha presentat al Mercat Municipal la nova campanya de la targeta de fidelització amb xecs regal per als clients habituals de les paradetes. Per cada compra, presentant la targeta de fidelització, acumularan participacions per al sorteig, dels 10 xecs, que es farà el proper 3 de setembre.

El regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha destacat que "des del govern municipal sempre donarem suport a les iniciatives que suposen fomentar l'activitat comercial de la localitat, i en especial, al Mercat Municipal". En aquest sentit, afegia que "els clients que realitzen les compres a les paradetes trobaran un producte de proximitat de gran qualitat amb una atenció propera, que només es pot aconseguir amb el comerç local".

Per la seva banda, la secretària del Mercat Municipal, Ana Goicoechea, comentava que per cada compra els clients acumularan participacions per al sorteig dels xecs, i a més, seguiran sumant punts que després podran bescanviar per regals exclusius a través de la targeta de fidelització.

El president de l'Associació de Venedors, Ángel Martínez, ha agraït la col·laboració de la regidoria de Comerç, detallant que sempre dona suport a totes les campanyes que realitzen. D'altra banda, ha animat als veïns a apropar-se fins al Mercat per fer les compres, recordant que pel simple fet de presentar la targeta de fidelització podran entrar en el sorteig dels 10 xecs regal, valorats en 30€ cadascú per bescanviar a les paradetes del Mercat.

Pujar