elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans s'absté en els pressupostos de Vinaròs perquè "no estan a l'altura de l'emergència social i econòmica actual"

Ciutadans s'absté en els pressupostos de Vinaròs perquè "no estan a l'altura de l'emergència social i econòmica actual"
  • Troben a faltar un esforç real per a les polítiques d'emergència social, absència de polítiques d'habitatge i la negativa a alleujar la pressió fiscal d'us veïns

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vinaròs, Manuel Herrera, ha manifestat en el ple de pressupostos de hui que "Cs s'ha abstingut perquè malgrat incloure's algunes de les seues propostes taronges aquests comptes són insuficients per a afrontar la crisi econòmica i social del coronavirus". Són uns comptes partidistes". Així, l'edil ha valorat positivament que "s'hagen incorporat alguns compromisos destinats als autònoms, amb la mobilització de romanents, auditories als serveis públics municipals, així com la dotació per a la millora de l'edifici del Grup Escolar, que actualment es troba en condicions molt precàries"."També hem aconseguit que s'eliminaren inversions que ara mateix són menys urgents com el Skate Park", ha postil·lat el portaveu.

En aquest sentit, Herrera ha agraït "l'esforç dels tècnics per a adaptar-se contínuament a una realitat canviant", al mateix temps que ha lamentat "la falta d'un esforç real per a les polítiques d'emergència social, sense la constitució del Consell d'Inclusió que ha d'avaluar el funcionament del Pla, la falta de les polítiques d'habitatge, o la negativa a alleujar la pressió fiscal dels veïns en un any especialment dur pels efectes del coronavirus".

Igualment, el portaveu ha posat l'accent que "s'han oblidat de la participació ciutadana, una bandera que Tots Som Vinaròs enarborava des de l'oposició i que una vegada ha arribat en poder ha incomplit". 

Finalment, el portaveu ha agraït "el diàleg amb l'equip de Govern" i ha assenyalat que "això és una mostra més de la política útil que Cs ve practicant des de l'inici de la legislatura i que així continuarà sent".

Pujar