elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aula Teatre tancarà el nou curs amb la representació de tres obres

Aula Teatre tancarà el nou curs amb la representació de tres obres

  Durant els mesos de maig i juny el teatre serà el principal protagonista a Vinaròs amb l'estrena de les obres que ha preparat al llarg del curs els alumnes de l'Aula Teatre dirigits per Toni Guillot. Segons ha destacat una vegada més els actors han treballat de forma molt intensa per preparar les funcions, demostrant que tot i no ser professionals tenen un gran talent per a la interpretació.

  La primera obra anirà a càrrec dels alumnes del Casal Jove "Teatrèmol", amb la representació Teatremolière els dies 30 i 31 de maig, i també el dia 1 de juny. Es tracta d'una producció de caire còmic que farà un repàs a les principals obres de Molière amb el Malalt imaginari, Metge a garrotades i Les Dones sàvies, tot amb l'estètica del París del segle XIX. En aquesta obra participaran un total de 18 alumnes i les interpretacions seran en castellà.

  El grup dels Figurats oferirà Passem a publicitat, spot els dies 14,15 i 16 de juny, en aquest cas és un recull d'esquetxos en clau de comèdia relacionats amb el món de la publicitat i com s'introdueix de forma inconscient en la quotidianitat les persones. L'obra esta basada en la representació Spot  i també en alguns esquetxos del programa de televisió Autoindefinits que feia l'antiga televisió autonòmica.

  Les Mil i Una farà gaudir al públic amb Cambio de hábitos. Siter Act, basada en la pel·lícula dirigida per Emile Ardolino i protagonitzada per l'actriu Whoopi Goldberg, també els dies 14,15 i 16 de juny. En aquest cas és una obra teatralitzada de la mateixa pel·lícula incloent també inspiracions en l'adaptació que s'ha fet al teatre.

  Guillot ha destacat que sobretot s'ha buscat un equilibri amb tres obres per fer gaudir als espectadors i al mateix temps mostrar tota la feina que es fa des de l'Aula Teatre. Pel que fa a les entrades ja es poden aconseguir a l'Auditori Municipal dintre del seu horari habitual de dimarts a diumenge de 18h a 21h al preu de 5€.

  Pujar