elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalde i regidors es reuneixen amb el conseller d'Educació per informar-se sobre el Pla Edificant

Alcalde i regidors es reuneixen amb el conseller d'Educació per informar-se sobre el Pla Edificant

    L'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, acompanyat pel regidor d'Urbanisme, Jan Valls, la regidora d'Educació, Begoña López, i el secretari municipal, s'han reunit aquest matí a la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports amb el conseller Vicent Marzà per informar-se sobre el Pla Edificant i conèixer quines actuacions en matèria d'infraestructures escolars estan previstes per a 2018.

    "Durant aquesta reunió, on també ha estat present el secretari autonòmic Miquel Soler, el director territorial d'Educació Robert Roig i tècnics de l'àrea, se'ns ha indicat que l'any vinent s'iniciarà la construcció del CEIP Jaume I i s'ha parlat també de les tramitacions dels processos pendents per a la millora de les construccions educatives de la localitat ", ha avançat Pla.

    La Conselleria ha organitzat un total de 153 reunions amb ajuntaments de tot el territori valencià per parlar sobre aquesta qüestió. En aquest sentit el Pla Edificant busca agilitzar els tràmits per a la construcció i millora dels centres educatius valencians i permetrà als ajuntaments sumar-se al programa per avançar en la tramitació dels expedients per a les actuacions que es consideren prioritàries.

    "Els municipis faran les sol·licituds i la Generalitat serà la que generarà el crèdit al que els ajuntaments s'acolliran", ha indicat la Conselleria. Educació té previst per a 2018, cal recordar, un pressupost de 213 milions d'euros en matèria d'infraestructures educatives.

    Pujar