23 de gener de 2021 23/1/21

Roberto Merhi presentarà hui la Gala de l'Esport de la Vilavella

Roberto Merhi presentarà hui la Gala de l'Esport de la Vilavella - (foto 1)
  • El famós pilot benicassut de Fórmula 1 i Asian Le Mans Sèries serà qui inspire als esportistes guardonats de la localitat

La Gala de l'Esport que celebra esta nit la Vilavella a les 19.30 serà presentada pel pilot Roberto Merhi. El jove de Benicàssim serà qui transmeta amb la seua experiència, trajectòria i esforç els valors que han de fonamentar l'esport als guardonats, amics i assistents.

Per a la localitat este acte ha suposat una fita en la celebració d'esta gala. Carmen Navarro, alcaldessa de la Vilavella així ho ha assegurat: "és un honor comptar amb una figura tan volguda a la nostra província com Roberto Merhi, qui confiant únicament en el seu talent s'ha convertit en un dels millors pilots del país. La seua trajectòria i la seua actitud incansable és el que ha d'inspirar a tots els assistents a la gala".

Roberto Merhi

El pilot en 2015, va ser contractat com a pilot titular de Fórmula 1, passant a formar part de l'escuderia Marussia. Actualment ha signat amb l'equip Euràsia Motorsport per a participar en la categoria LMP2 (màxima categoria de la competició asiàtica) de la temporada 2019-20 de la Asian Le Mans Sèries.

Roberto Merhi conta actualment en el seu palmarés amb 27 victòries, 78 podis, 25 poles i 27 voltes ràpides. Amb els seus 28 anys presumeix d'haver arribat al cim del món de les carreres automobilístiques, la Fórmula 1, sense cap mena de finançament o patrocini important, confiant únicament en el seu talent. "Quan era xicotet sempre pensava que, si ells podien fer- ho, jo també" assegura el pilot.

Pujar