30 d’octubre de 2020 30/10/20

El PSPV-PSOE de la Vilavella aplaudeix la implicació de la Generalitat arreglant els camins rurals

    El PSPV-PSOE de la Vilavella aplaudeix la implicació de la Generalitat Valenciana arreglant diversos camins rurals en el terme municipal de la localitat, en concret el Camí dels Basses Roges, el Camí Asseit i el Camí Bonifaci. El secretari general del PSPV-PSOE i alcalde de la localitat, Manel Martínez, diu que "des que iniciem les labors de govern, hem trobat un aliat en la Generalitat Valenciana que dirigeix el socialista Ximo Puig i que s'ha mostrat molt receptiva a les necessitats del consistori. En aquest projecte de remodelació d'aquestes dues vies del terme municipal, hem trobat al Consell sempre de front i esperem aquesta implicació en altres vials que també necessiten ser condicionats".

    Martínez explica que "en aquesta legislatura hem estat sempre oberts a la col·laboració amb altres administracions, s'ha demostrat en projectes com la remodelació del parc de la Vieta en la qual ha col·laborat la Diputació de Castelló" i afig que "un gran exemple d'això és l'actuació que es durà a terme al Castell de la Vilavella, la primera que es recorda en molt de temps i que comptarà amb fons del consistori, de l'ens provincial i dels Fons Feder de la Unió Europea".

    L'alcalde, que també serà candidat en els pròxims comicis del 26 de maig, conclou dient que "en municipis com el nostre és molt important saber dialogar i la col·laboració entre les institucions. L'Ajuntament ha d'estar al capdavant, com a administració més pròxima a la ciutadania, per a liderar projectes interessants i aconseguir fons gràcies a la cooperació i així ho hem entés els socialistes que estem en majoria en el govern municipal. A més, tenim el compromís de seguir amb aquest treball per a continuar recuperant el patrimoni municipal, que ens fa afermar el nostre sentiment de pertinença a la Vilavella".

    Pujar