Castellano

Oficial: La Vilavella tindrà el seu propi tanatori

Oficial: La Vilavella tindrà el seu propi tanatori
  • Carmen Navarro: “Era una petició dels veïns que hem pogut atendre perquè és un servici que fa falta al poble”

  • Ara es podrà licitar el concurs per a adjudicar el contracte i poder obrir estes instal·lacions situades al costat del cementeri

L'Ajuntament de La Vilavella ha firmat este matí la recepció oficial de les instal·lacions del nou tanatori municipal, després de solucionar les dificultats que han sorgit en este procés i arribar a un acord amb les empreses encarregades de les obres i els tècnics responsables d'esta instal·lació. Es tracta d'un procés que es va paralitzar arran de la moció de censura de fa dos anys, ja que l'equip de Govern socialista de llavors, amb el suport de l'edil trànsfuga del PP, ni va recepcionar oficialment la primera fase de l'obra, ni va fer la previsió de despesa per a assumir els pagaments.

L'alcaldessa de La Vilavella, Carmen Navarro, ha fet oficial hui la recepció tant d'eixa primera fase com de la segona fase de les obres del tanatori en una reunió en la qual han participat els arquitectes, l'enginyer, la secretària municipal i les empreses encarregades de les obres. Amb esta firma es posa fi al procés de l'obra, que va quedar paralitzada amb la moció de censura, per la qual cosa s'espera que el servici puga estar adjudicat en uns mesos.

La veritat és que les obres de condicionament de les instal·lacions municipals, situades al costat del cementeri, van finalitzar a final d'any, però hi ha hagut que complir els requisits plantejats pels tècnics per a poder fer la recepció oficial.

Carmen Navarro ha explicat després de la firma este matí que “havíem d'assegurar-nos que les instal·lacions complien amb tots els requisits tècnics, una vegada finalitzades les obres, abans d'assumir la recepció del tanatori. És un projecte molt important i que ha suposat una inversió molt important, per la qual cosa havíem d'assegurar-nos que tot estava en condicions abans de fer este pas definitiu. Ara sí que podem posar a la disposició de totes les veïnes i veïns del poble un servici que estaven sol·licitant fa temps i que feia falta. Ara estem centrats en licitar el servici perquè siga efectiu al més prompte possible”.

L'alcaldessa de La Vilavella, ha assegurat que “dignificar les instal·lacions en el Camp Sant era una prioritat per a este equip de Govern que presidisc, perquè les veïnes i veïns del poble van molt per a visitar i recordar als seus sers estimats”.

Pujar