28 d’octubre de 2020 28/10/20

El PPCS lamenta que el PSOE "es recolzi en trànsfuga en Vilavella"

El PPCS lamenta que el PSOE "es recolzi en trànsfuga en Vilavella" - (foto 1)
  • Els populars consideren una estafa per al sistema democràtic que un edil trànsfuga sigui la crossa dels socialistes en contra de la voluntat dels votants

La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha lamentat avui que el PSOE de la Vilavella hagi decidit recolzar-se en un regidor trànsfuga durant aquesta legislatura el que suposa una “estafa” per als electors.

La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, considera que “la maniobra d'Abelardo Zaragoza és una estafa a la voluntat popular dels votants de Vilavella i que el PSOE usi a un estafador com a crossa i en contra del que han votat els veïns, és molt pitjor”.

La responsable popular ha advertit que “algú que estafa i traeix els interessos dels quals li han votat i que juga amb la confiança de la gent, no és de fiar i no hauria de ser el suport de cap partit polític”.

Vicente-Ruiz considera “una gran estafa” que s'ha orquestrat en contra de la voluntat de la majoria de votants de la Vilavella i ha al·ludit a l'existència d'un pacte antitransfuguismo a Espanya, votat pels grans partits i “com ja va passar en la legislatura passada, el PSOE és l'únic partit de la província que pacta amb trànsfugues”.

Pujar