Castellano

Navarro (IxLV): “Hui guanya la democràcia, és hora de treballar per La Vilavella”

Navarro (IxLV): “Hui guanya la democràcia, és hora de treballar per La Vilavella”
  • Carmen Navarro assumeix l'alcaldia de la localitat que posteriomente cedirà a Vicente Martínez, número tres per la llista del PP

“Hui guanya la democràcia. És moment de posar-nos a treballar per l'única cosa que importa, el nostre poble, La Vilavella”. Són les paraules de la nova alcaldessa del municipi de la Plana Baixa que hui ha pres possessió del seu càrrec després de la renúncia de Manel Martínez, líder del PSPV.

“No és moment de fer grans discursos. És moment de posar-nos tots a treballar perquè La Vilavella siga conegut per les seues fortaleses, per les seues capacitats i per l’entrega dels seus veïns que són exemple de sacrifici, tenacitat i valor”.

La líder del partit Independents per La Vilavella assumeix el càrrec d'alcaldia que posteriorment cedirà al popular Vicente Martínez, número tres de la llista del Partit Popular per La Vilavella.

Tots dos partits han formalitzat un acord de governabilitat que es recolza “en un projecte que convertisca a La Vilavella en una ciutat amb qualitat de vida, serveis i prestacions, que donen benestar al nostre poble, que permeten garantir la felicitat dels nostres veïns. És l'única cosa que importa”, ha considerat Vicente Martínez (PP).

Queda enrere, ha assenyalat l'alcaldessa, “han de quedar capítols foscos que han provocat que el nostre poble siga humiliat”. Per aquest motiu, tal com ha declarat Martínez, “aquest és un acord entre partits que ve a construir i a garantir que els nostres veïns guanyen en oportunitats, s'atenen les seues demandes i es resolen els seus problemes”.

En aquest sentit, el acord tendeix la mà a “tot aquell que vulga aportar el seu esforç i treball per La Vilavella, perquè aquest projecte conjunt creu que a la política es ve a servir i a ser útil. Ell són els únics objectius que ens motiven i que ens animen a donar-ho tot pel nostre poble”.

Pujar