30 d’octubre de 2020 30/10/20

El Grup Socialista lamenta que el Govern de la Vilavella augmente les dedicacions exclusives mentre retalla les comissions informatives

  • El portaveu socialista, Sebastià Roglá denúncia que el pacte PP-IxLV per a fer alcaldessa a Carmen Navarro costarà 18.000 euros més

El portaveu del Grup Municipal Socialista a la Vilavella, Sebastià Roglá, ha lamentat que el pacte PP-IxLV per a fer alcaldessa a Carmen Navarro “es traduïsca a duplicar les dedicacions exclusives i que coste 18.000 euros més a l'any a les veïnes i veïns de la Vilavella”. 

Roglá explica que, a més de la pròpia alcaldessa, també tindrà dedicació exclusiva el segon tinent d'alcaldia, el popular Vicente Martínez. Tots dos cobraran 14 pagues anuals de 1.310 euros bruts. “Lamentablement, mentre s'augmenten el sou de l'equip de Govern retallen les comissions informatives que faciliten la labor de fiscalització de l'oposició”, ha denunciat Roglá. 

El regidor socialista ha insistit que aquesta decisió “suposa un atac a la democràcia i un càstig a l'oposició, en un intent de coartar la nostra veu i el nostre vot”. L'edil Sebastià Roglá recorda que “sempre hi ha hagut tantes comissions informatives com àrees de Govern, menys ara, que malgrat tindre sis àrees de gestió només hi haurà dues comissions informatives”. 

A més, el pacte PP-IxLV s'ha traduït en la incorporació del trànsfuga Abelardo Zaragoza a l'equip de govern com a responsable de les àrees de Seguretat, Trànsit i Noves Tecnologies.

Pujar