18 de gener de 2021 18/1/21

PP: “La mala gestió del bipartito paralitza les obres d'instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol”

PP: “La mala gestió del bipartito paralitza les obres d'instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: “La mala gestió del bipartito paralitza les obres d'instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol” - (foto 2)

  La mala gestió i la incapacitat resolutiva del govern bipartito de Vilafamés, PSPV -  Compromís, ha provocat la paralització de les obres d'instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol municipal, projecte aprovat per l'anterior govern del govern del PP

  Aquest fet ha provocat que des del mes d'estiu els jugadors del Club de Futbol de Vilafamés hagen hagut de desplaçar-se a Cabanes per a poder fer els seus entretamientos i jugar partits. Aquest fet, ha obligat també a traslladar a aquest municipi la celebració d'un torneig de futbol base que el Club organitzava a Vilafamés durant els dies de Setmana Santa.

  Per aquest motiu, i donat el va parar inexplicable de l'actuació, des del Partit Popular han demandat a la coalició de govern una reunió perquè “donen a concocer al detall als principals damnificats pels retards, és a dir, a la directiva del Club de Vilafamés, i als pares dels jugadors, els motius de la demora que està ocasionant un gran perjudici per a l'esport base i aficionats de la localitat”.

  Els regidors del Grup Municipal Popular de Vilafamés han demandat “responsabilitat” a aquells que des de l'oposició “feien gala de transparència però que des del govern utilitzen la mentida i l'opacitat per a ocultar i mitigar la seua nul·la capacitat per a resoldre problemes i solucions que està vist li queden molt grans al bipartit”. “Demanem que si el problema és alié a l'ajuntament que, com a administració local, cerquen solucions i alternatives perquè s'executen amb urgència una obres que estem pagant de la nostra butxaca tots els ciutadans de Vilafamés i que està ocasionant molt malestar i un greu problema a les diferents categories del C.F. Vilafamés”.

  Pujar