22 de gener de 2020 22/1/20

El Grup Popular culmina la seua renovació

El Grup Popular culmina la seua renovació - (foto 1)

  La número cinc de la candidatura amb la qual el Partit Popular de Vilafamés va concórrer a les eleccions municipals, Manuela Balaguer, prendrà possessió demà en el ple municipal com a regidora del Grup Popular en l'Ajuntament. La renovació es produeix com a conseqüència de la renúncia de l'anterior alclade i fins a desembre portaveu del PP municipal, José Pons, per motius d'índole personal.

  Balaguer, de 54 anys d'edat, formarà part de la comissions de Governació, Agricultura i Medi Ambient i Cultura, Patrimoni i Benestar Social. La nova edil, que ha agraït l'oportunitat que li ha brindat el Partit Popular, ha assegurat "afrontar aquest nou repte amb il·lusió i ganes", al mateix temps que ha assenyalat que "des del primer dia va a treballar dur per a estar del costat dels veïns i fer arribar des de l'oposició les seues necessitats i demandes".

  Balaguer, malgrat estar des de sempre molt involucrada en la Partit Popular, va entrar en llistes com a independent per no estar afiliada, és mare de tres fills, empresària i és una persona molt activa en la vida social de Vilafamés per la seua participació i implicació en diverses associacions del municipi havent ocupat fins fa poc la presidència de la Penya Taurina Culroges.

  ocultar
  El Grup Popular culmina la seua renovació
  Pujar