24 d’octubre de 2020 24/10/20

La corporació municipal de Vilafamés aparca les seues diferències polítiques i s´uneix en benifici de la població

La corporació municipal de Vilafamés aparca les seues diferències polítiques i s´uneix en benifici de la població - (foto 1)

  Els tres grups polítics que formen la corporació municipal de Vilafamés han arribat a un acord per a treballar conjuntament i realitzar un pla de reconstrucció amb la intenció que cap persona del municipi es quede enrere quan comence la desescalada.

  Els tres grups polítics, PSPV-PSOE, PP i TRIEM VILAFAMES-COMPROMIS, van tindre una reunió telemàtica on van decidir unir tots els esforços i treballar conjuntament en benefici de Vilafamés.

  Totes i tots pensen que en una situació d'alarma com la que està passant en aquests moments la ciutadania s'han de deixar aparcades les diferències polítiques i treballar units sumant esforços en benefici del tot el poble.

  En aquest sentit, des de la corporació estan treballant en l'elaboració d'un pla de reconstrucció on, a més de la part política, volen comptar també amb la participació ciutadana, tant social com empresarial del municipi.

  La Corporació Municipal vol enviar un missatge de tranquil·litat i donar les gràcies a tota la població de Vilafamés per la seua responsabilitat i col·laboració.

  Pujar