31 d’octubre de 2020 31/10/20

El Villarreal CF continua perdent efectius en la defensa: trencament muscular de Rubén Peña

El Villarreal CF continua perdent efectius en la defensa: trencament muscular de Rubén Peña - (foto 1)
  • El lateral dret estarà al voltant d'un mes fora dels plans d’Unai Emery després de la seua lesió a l’aductor esquerre

Sembla que les lesions s'han acarnissat amb la zona defensiva del Villarreal CF, ja que després d'Alberto Moreno han arribat les complicacions per a Rubén Peña. El lateral dret groc pateix un trencament muscular a l’aductor de la seua cama esquerra, tal com ha confirmat el club en un comunicat.

Encara que els serveis mèdics del Submarí groc no han precisat de manera oficial quin serà la duració de la recuperació del defensa, s'estima que rondarà un temps aproximat d'un mes fora dels terrenys de joc. Tot dependrà de la seua evolució.

La mala sort en la saga augmenta, per la qual cosa el club groc ja ha començat a moure fitxa amb la incorporació per 7 temporades d’Estupiñán, qui ja va ser presentat durant la vesprada d'ahir i està en plenes condicions per a ser utilitzat per l'entrenador. El defensa es va mostrar molt il·lusionat amb el projecte en la seua primera compareixença pública després de signar el seu contracte i posar amb la seua nova samarreta. Per a la segona jornada de lliga Emery haurà d'alinear a Mario Gaspar en la banda dreta i a l'il·lusionant nou fitxatge en l'esquerra.

Després d'aquesta última incorporació, la direcció esportiva groga fixa els seus objectius en els contactes mantinguts amb Juan Foyth, defensa argentí del Tottenham. El futbolista es troba a costa de la decisió de José Mourinho de signar a un nou central per al conjunt anglés, la qual cosa facilitaria l'operació i Emery tindria al reforç que desitja per a la seua saga.

Pujar