elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real reconeix als docents jubilats i als alumnes amb millors expedients acadèmics

Vila-real reconeix als docents jubilats i als alumnes amb millors expedients acadèmics
  • Aquest acte es va celebrar ahir amb motiu del Dia de la Ciutat Educadora

MÉS FOTOS
Vila-real reconeix als docents jubilats i als alumnes amb millors expedients acadèmics - (foto 2)
Vila-real reconeix als docents jubilats i als alumnes amb millors expedients acadèmics - (foto 3)

Vila-real va celebrar ahir l'acte d'homenatge als docents jubilats en 2020 i 2021 així com el lliurament dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic de Primària i Secundària dels cursos 2019/20 i 2020/21. L'acte, que s'emmarca en les activitats amb motiu del Dia Mundial de la Ciutat Educadora, ha comptat amb la presència de l'alcalde, José Benlloch, la regidora d'Educació, Aida Beteta, i altres membres de la corporació municipal. Aquest acte de reconeixement a alumnes i docents es recupera després que en 2020 no es poguera celebrar per la pandèmia.

Així, s'ha entregat un reconeixement a 56 professors i mestres jubilats per a posar en valor la important tasca que han desenvolupat al llarg de la seua trajectòria professional per a formar a persones preparades per al futur, tal com ha destacat l'alcalde. Els alumnes que han rebut el premi extraordinari han sigut 74. L'alcalde els ha felicitat per ser un exemple d'excel·lència i esforç.

Durant l'acte s'ha projectat un vídeo editat per la Regidoria d'Educació per a donar a conéixer la tasca d'associacions locals que col·laboren amb l'Ajuntament de Vila-real en el projecte de Ciutat Educadora. El lema d'enguany per a la celebració del dia internacional és 'La Ciutat Educadora treballa per a no deixar a ningú arrere'. En el vídeo han participat entitats com Acudim, Fundació Brollador, el centre ocupacional, Creu Roja, el CEAM L'Olivera, Apesovil i l'Espai Jove. L'acte ha comptat amb una intèrpret de la llengua de signes perquè les persones sordes pogueren seguir el desenvolupament d'aquest.

Pujar