25 de setembre de 2020 25/9/20

Vila-real millora les infraestructures docents amb dues noves inversions del Consell en el Botànic Calduch i IES Tàrrega

  • La Junta de Govern dóna llicència d'obres als projectes de reparació de cobertes i altres millores, amb un pressupost de més de 49.000 euros, finançats per la Conselleria d'Educació

La Junta de Govern Local ha aprovat la llicència d'obres de dos projectes de millora de centres docents de Vila-real, per valor de 49.251 euros. Els treballs, a càrrec de la Conselleria d'Educació, permetran reparar la coberta del gimnàs i altres millores en el col·legi Botànic Calduch i la impermeabilització de la coberta a la sala de professors de l'IES Francesc Tàrrega.

“Es tracta de xicotetes obres, projectes modestos, però absolutament necessaris per a la bona marxa dels centres i la qualitat de l'educació pública”, assenyala el regidor de Territori, qui recorda que aquestes actuacions se sumen a altres projectes de la Generalitat en marxa, com la construcció de l'aulari infantil del Carles Sarthou (1,4 milions d'euros) o els projectes del programa Edificant, amb la reparació de les goteres en el col·legi José Soriano (212.000 euros). “Una mostra més del compromís d'aquest govern local i de la Generalitat per l'educació a la nostra ciutat”, agrega.

Les obres en el col·legi Botànic Calduch consistiran en la reparació de la coberta del gimnàs, la substitució de canonades, calefacció i eliminació de jardineres. Per a això, es destinaran 32.675 euros en un projecte de dos mesos d'execució. Per part seua, les actuacions en l'institut Francesc Tàrrega compten amb un pressupost de 16.576 euros, que es destinaran a la impermeabilització de la coberta de la sala de professors. En aquest cas, les obres tindran un termini d'execució d'un mes.

Pujar