11 de desembre de 2019 11/12/19

Cs de Vila-real insisteix en recuperar l'ambulatori de Torrehermosa

Cs de Vila-real insisteix en recuperar l'ambulatori de Torrehermosa - (foto 1)
  • La portaveu adjunta en l'Ajuntament, Natalia Gil, defensa "una sanitat pròxima i de qualitat davant l'envelliment poblacional"

La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Natalia Gil, ha insistisc a "recuperar l'ambulatori Verge de Gràcia per als veïns del barri". La regidora s'ha pronunciat en aquests termes després de la visita de la consellera, Ana Barceló, a l'Hospital de La Plana al costat de l'alcalde, José Benlloch, i ha manifestat que "a Cs ens haguera agradat escoltar alguna referència al Centre de Salut per part de la senyora Barceló, però una vegada més res de res". "El que sí que ens sorprén són les declaracions de l'alcalde quan va assegurar que la intenció del Govern és construir l'ambulatori en l'actual Comissaria de la Policia Nacional", ha assenyalat Gil, qui ha defensat que "primer, s'hauria d'aclarir on es construirà la nova comissaria i després d'això valorar un possible trasllat del Centre de Salut a aquesta ubicació, l'edifici de la qual està en molt males condicions". "És a dir després de l'u, el dos", ha postil·lat l’edila.     

En opinió de la portaveu adjunta "és fonamental recuperar una sanitat pròxima i de qualitat per als veïns, davant un problema com l'envelliment poblacional i que", per a la regidora "augmenta la urgència de comptar amb centres de salut pròxims als domicilis". "Per descomptat, per Cs no serà i continuarem treballant conjuntament amb la nostra diputada autonòmica Merche Ventura perquè siga una realitat aquesta legislatura", ha resolt la regidora.

ocultar
Cs de Vila-real insisteix en recuperar l'ambulatori de Torrehermosa
Pujar