20 de gener de 2021 20/1/21

Vila-real finalitza el repartiment de 50 tauletes amb connexió a internet als estudiants de famílies en situación de vulnerabilitat

Vila-real finalitza el repartiment de 50 tauletes amb connexió a internet als estudiants de famílies en situación de vulnerabilitat - (foto 1)

    L'Ajuntament de Vila-real ha finalitzat el repartiment de 50 tauletes amb connexió a internet perquè els alumnes en situació de vulnerabilitat puguen seguir els continguts educatius des de les seues cases.

    Voluntaris de Protecció Civil i col·laboradors del Registre municipal de voluntariat COVID-19 han sigut els encarregats de portar aquests dispositius als estudiants perquè continuen aprenent mentre estiguen tancats els centres educatius de la ciutat. Una iniciativa duta a terme a través de les Regidories de Noves Tecnologies, dirigida per Francisco Valverde i Aida Beteta, responsable d'Educació.

    La regidora d'Educació, Aida Beteta, ha assenyalat que el criteri per al lliurament d'aquestes tauletes s'ha realitzat en coordinació amb els directors dels col·legis i instituts públics i concertats que han realitzat un diagnòstic rigorós dels estudiants que precisen d'aquests recursos tecnològics per la seua situació de vulnerabilitat L'edil ha assenyalat que, majoritàriament, el repartiment s'ha realitzat entre estudiants de 5é i 6é de Primària, 1r i 2n de l'ESO i alumnes amb necessitats educatives especials.

    Beteta ha recordat que les tauletes s'han entregat en condició de préstec i, els estudiants hauran de retornar-les en el moment en què es reprenguen les classes presencials. L'objectiu és que, posteriorment, aquests dispositius es puguen utilitzar per a realitzar diferents projectes d'innovació educativa des de la Regidoria d'Educació.

    Pujar