1 de desembre de 2020 1/12/20

Cs de Vila-real exigeix complir amb la moció sobre el seguiment d'acords plenaris

Cs de Vila-real exigeix complir amb la moció sobre el seguiment d'acords plenaris - (foto 1)
  • L'edil Ana Riera assenyala que "el moviment es demostra caminant i la transparència és una mica més que un diploma penjat en la paret"

La regidora de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Vila-real Ana Riera ha exigit a l'Executiu local "el compliment de la moció presentada pel seu partit al setembre sobre el seguiment d'acords plenaris". En opinió de Riera, "el 'Govern de la improvisació' parla molt, però fa poc perquè sis mesos després encara estem esperant al fet que es designe una comissió per a valorar de forma trimestral les iniciatives aprovades en sessió plenària que més tard han de ser difoses a través del Portal de Transparència de la web municipal".

"La transparència no és solament tenir penjat un diploma en la paret, sinó que també són les accions diàries ja que el moviment es demostra caminant", ha assenyalat l'edil, qui ha recordat que "no és la primera proposta aprovada a Cs que el bipartit retarda amb excuses, doncs amb el Pla Estratègic ha vingut ocorrent el mateix". "Aquesta iniciativa serveix perquè els veïns puguen auditar què és el que vénen fent els seus representants públics i el grau d'efectivitat real dels acords", ha resolt la regidora.

Pujar