30 de novembre de 2020 30/11/20

Vila-real estén la xarxa de parcs canins al barri del Progrés

  L'Ajuntament de Vila-real contínua estenent la xarxa de parcs canins a tots els punts de la ciutat, ampliant així les opcions dels amos de mascotes “visquen on visquen”, amb la creació del cinquè recinte d'aquestes característiques, que se situarà al costat del pavelló Melilla.

  Així ho ha anunciat el regidor de Proximitat, Diego Vila, qui ha explicat que “un dels objectius d'aquest equip de govern és descentralitzar i acostar els serveis a tots els ciutadans i donar resposta a les seues demandes, com en aquest cas, en el que aprofitem un espai en desús, al mateix temps que embellim l'entorn”.

  En aquest sentit, Vila ha destacat que “la creació d'aquest cinquè parc caní s'emmarca en la remodelació del parc infantil que la Regidoria de Serveis Públics va realitzar recentment, de manera que donem resposta a la petició dels veïns, aprofitant un espai públic amb una inversió mínima”.

  De moment, el solar ja ha sigut cercat i en les pròximes setmanes s'instal·larà una font per a animals, així com papereres. “D'aquesta manera, garantirem que el recinte es mantinga net i puga ser gaudit per les mascotes i els seus amos”, indica.

  Tal com assenyala Vila, amb aquesta actuació “complim amb una de les premisses del Pla de millora contínua de jardins, que és un dels puntales bàsics de la gestió municipal, en el qual es va marcar l'objectiu que tots els jardins on siga possible es puguen delimitar, de manera progressiva, zones per a mascotes”.

  “Es tracta d'una tasca que desenvolupem sempre de la mà dels veïns, escoltant les seues demandes i necessitats i aprofitant el treball que ja es realitza per a millorar la imatge dels parcs i jardins dels diferents barris de Vila-real”, conclou l'edil, qui assegura que “volem una ciutat més amable per a tots”.

  Pujar