11 de desembre de 2019 11/12/19

Cs de Vila-real demana aclarir quants cursos durarà l'obra provisional de l'Escultor Ortells i quins són els terminis per al nou edifici

Cs de Vila-real demana aclarir quants cursos durarà l'obra provisional de l'Escultor Ortells i quins són els terminis per al nou edifici - (foto 1)
  • El portaveu a l'Ajuntament, Domingo Vicent, insta al Govern a "revisar els edificis de titularitat pública que poden ser susceptibles de patir aluminosi"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha demanat a l'equip de Govern aclarir "per a quants cursos està prevista l'obra provisional que s'està escometent en el CEIP Escultor Ortells, així com quins són els terminis per al nou edifici, si és que n'hi ha". "La informació donada fins ara és molt confusa i contradictòria el que està generant alarma entre la comunitat educativa, especialment als pares que no saben molt bé a què atindre's", ha manifestat Vicent, qui per això ha reclamat "prudència però també comunicació fluida amb la resta de grups municipals, i sobretot amb els progenitors afectats". Així, per a l'edil "és important saber el calendari amb el que compten Ajuntament i Conselleria ja que no és el mateix que amb la remodelació del col·legi, aquest problema s'atalle per un temps o en cas contrari, únicament servisca per a eixir del pas i immediatament comencen les obres del nou centre". "I és que per exemple, si es decideix incloure en Edificant, aquest pla ha demostrat ser molt lent pel que donada la presumpta gravetat de la situació caldria assegurar-se abans que és la millor opció per a l'escola", ha postil·lat el regidor.

En opinió del portaveu, "ara mateix, el fonamental és transmetre un missatge de tranquil·litat a les famílies i això li correspon a l'Executiu al qual cridem a reunir-se amb elles i convocar una Junta de Portaveus com més prompte millor". Així mateix, l'edil ha instat a l'equip de Govern a "fer revisions de tots els edificis de titularitat pública construïts a la fi dels 60 i que són susceptibles de poder patir aluminosi".

ocultar
Cs de Vila-real demana aclarir quants cursos durarà l'obra provisional de l'Escultor Ortells i quins són els terminis per al nou edifici
Pujar