7 d’agost de 2020 7/8/20

Cs de Vila-real defensa ampliar la retallada en l'assignació municipal a 2021 o fins a aconseguir l'ocupació prèvia a la crisi

Cs de Vila-real defensa ampliar la retallada en l'assignació municipal a 2021 o fins a aconseguir l'ocupació prèvia a la crisi - (foto 1)
  • El portaveu Domingo Vicent, insisteix en "la proposta de rebaixar els sous de la corporació"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha defensat "ampliar la retallada en l'assignació municipal a 2021 o almenys fins que es recuperen les xifres d'ocupació prèvies a la crisi provocada per la pandèmia". "Ara i sobretot a curt-mitjà termini és fonamental la liquiditat municipal per a afrontar les ajudes i despeses derivades del coronavirus", ha assegurat Vicent, per al qual "els efectes econòmics i socials es començaran a notar especialment després de l'estiu i hem d'estar preparats".   


En aquest sentit, l'edil ha manifestat que "des de Cs ens congratulem que la nostra proposta sobre l'assignació que percebem els grups passe als veïns, però som més ambiciosos ja que sabem que això no acaba ací". "Segons les últimes dades oferides pel SEPE l'atur ha pujat a Vila-real des de març en 562 persones, sent més acusat entre les dones", ha apuntat Vicent.    

Igualment, el portaveu ha informat que "continuarem insistint a estudiar la nostra proposta per a la rebaixa dels salaris de la corporació, així com del personal de confiança i per això, presentarem una iniciativa per als pressupostos de 2021".

Pujar