5 de juliol de 2020 5/7/20

Cs de Vila-real critica les promeses incomplides en la tornada a l'escola

Cs de Vila-real critica les promeses incomplides en la tornada a l'escola - (foto 1)
  • El portaveu a l'Ajuntament, Domingo Vicent, pregunta pels terminis per a les infraestructures previstes en Edificant

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha criticat "les promeses incomplides en l'inici del nou curs escolar en la localitat". "Un setembre més la tornada a l'escola se li ha fet bola a l'equip de Govern ja que els xiquets del CEIP Carlos Sarthou segueixen en barracons o el sostre del CEIP José Soriano continua sense arreglar-se". "En el primer cas, encara que les obres estan en marxa, exigim que es complisquen els terminis i que siga aquest l'últim curs que els xiquets hagen de començar en instal·lacions provisionals”, ha manifestat l'edil i ha afegit que “en el cas del CEIP José Soriano ens preocupa que de nou les pluges i especialment la gota freda afecten el centre, convertint el menjador en una piscina amb tots els perills que això comporta". 

Així mateix, el regidor ha insistit en "conéixer els terminis previstos per al nou Escultor Ortells, malgrat que les classes s'hagen pogut iniciar amb relativa normalitat després del pegat, l'edifici té 40 anys i hem de començar a preveure la seua substitució". "És important que aquesta situació no caiga en l'oblit com ha passat ja amb la resta d'infraestructures pendents del Pla Edificant com els gimnasos de Pascual Nàcher, Concepción Arenal i el propi Escultor Ortells". 

Finalment, el portaveu ha desitjat a pares, alumnes i professors "un magnífic curs ple d'aprenentatge, bon ambient i il·lusió".

Pujar