17 de novembre de 2019 17/11/19

Vila-real es bolca amb l'esport amb la celebració de la 5K SME

Vila-real es bolca amb l'esport amb la celebració de la 5K SME - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vila-real es bolca amb l'esport amb la celebració de la 5K SME - (foto 2)

  Aquest diumenge l'esport es converteix en el protagonista de totes les activitats de Vila-real amb la celebració de la V 5K SME, una carrera que s'emmarca dins del Circuit de Carreres Populars de Vila-real i del Circuit Província ‘Cada vegada + més dones” i que aquesta organitzada pel Servei Municipal d'Esports.

  A partir de les 10 hores del diumenge 7 d'abril els corredors començaran un recorregut de 5 quilòmetres, que partirà i finalitzarà des de l'Avinguda Portugal concretament al costat de l'IES Broch i Llop. Els participants comptaran amb un temps límit per a completar la prova de 45 minuts, estant en tot moment sentint la calor dels assistents els qui els manaran totes les seues forces.

  Si encara aquestes pensant a apuntar-te has de saber que és necessari que tingues més de 14 anys, i el preu de la inscripció és de 5 euros en el cas que siga presencial i de 5,50 euros si ho fas de manera online. Una vegada inscrit no oblides recollir el teu dorsal el divendres 5 d'abril a la vesprada ( de 16 a 21 hores) en les Piscines Cobertes Yurema Requena de Vila-real, o bé el mateix diumenge de 8.30 a 9.30 hores en l'IES Broch i Llop.

  Després de la jornada esportiva es coneixeran els guanyadors que seran dividits per les següents categories: femení i masculí, absoluts i per rang d'edat.

   

   

   

  ocultar
  Vila-real es bolca amb l'esport amb la celebració de la 5K SME
  Pujar