28 de novembre de 2020 28/11/20

El Ple de Vila-real aprova prorrogar el contracte del servei de recollida de residus sòlids i gestió de l’ecoparc dos anys més

El Ple de Vila-real aprova prorrogar el contracte del servei de recollida de residus sòlids i gestió de l’ecoparc dos anys més - (foto 1)

    L'Ajuntament de Vila-real ha aprovat en un Ple extraordinari una nova pròrroga del contracte de gestió del servei públic de recollida domiciliària i transport de residus sòlids urbans i voluminosos i d'explotació de l'ecoparc per dos anys. La regidora de Contractació, Sabina Escrig, ha explicat que l'acord subscrit amb la UTE Recogida Vila-real ha permès introduir fins al moment nombroses millores per tal d'adaptar-se a l'evolució de la ciutat.

    Escrig destaca que "hem aconseguit la incorporació de nous contenidors de residus urbans, a més d'ampliar la zona d'instal·lació i retirada de dipòsits en la zona centre, el servei d'ecoparc mòbil o la recollida de taps solidaris". Així mateix, afig l'ampliació del nombre de contenidors per a la recollida d'oli usat, la realització de tríptics informatius i l'ampliació de dos a cinc dies per a la recollida de voluminosos i la poda a particulars, entre altres serveis.

    No obstant açò, l'edila ha recordat la importància de respectar els horaris establits per a tirar el fem i ha anunciat que entre els objectius a complir pròximament està incrementar el nombre de contenidors de reciclatge i canviar-los progressivament per uns altres amb un nou sistema per a facilitar el seu ús. El punt s'ha aprovat amb els vots a favor de PSPV, Compromís i Ciutadans i l'abstenció del PP.

    D'altra banda, el Ple ha aprovat per unanimitat la modificació de la redacció d'un apartat de les bases d'execució del pressupost del 2017, que ha permès incrementar de 9.000 a 12.000 euros el conveni amb l'Associació d'ajuda al poble sahrauí SMARA Vila-real y també reubicar diners de la partida de convenis a l'apartat d'activitats a l'àrea de Joventut, que possibilitarà el patrocini des de la Regidoria que dirigeix Xavier Ochando a l'equip UJI Motorsport FS Team, format per joves vila-realencs que, tal i com indica el regidor "porten el nom de Vila-real al voltant del món".

    Pujar