17 d’octubre de 2019 17/10/19

Vila-real aprova les bases de les ajudes a l'escolarització infantil

L'Ajuntament de Vila-real ha aprovat ja les bases per a la concessió d'ajudes a l'escolarització infantil, que podran començar a sol·licitar-se a partir del 3 de juny. Les ajudes persegueixen el foment de l'escolarització dels xiquets i les xiquetes de 0 a 3 anys escolaritzats  a les Escoles Infantils autoritzades de Vila-real en el curs 2018-2019, afavorint la conciliació de la vida laboral i familiar.

Els beneficiaris de les ajudes són totes les famílies amb xiquets i xiquetes menors de 3 anys empadronats a Vila-real i inscrits en qualsevol de les escoles infantils situades a Vila-real i autoritzades aquest curs (Babisol, Bambilandia, Caperucita Roja, Cinc sentits, El Solet -unitats de 0 a 1 any i unitats d'1 a 2 anys- Kinder Park, L'Esquirol i Món de fades). Per a cada menor escolaritzat en una d'aquestes escoles infantils es concedirà una ajuda, en pagament únic, de 130 euros. En el cas que el nombre de sol·licituds siga menor a les previstes –es calculen un total de 459 potencials beneficiaris- es procedirà a redistribuir equitativament la resta entre totes les sol·licituds aprovades. La percepció d'aquestes ajudes és complementària a les beques concedides per la Conselleria d'Educació i qualsevol altra ajuda d'altres administracions.

La sol·licitud d'aquestes ajudes a l'escolarització infantil haurà de formalitzar-se a partir del 3 de juny en el Registre General municipal, a través del model de sol·licitud que estarà disponible en la seu electrònica municipal i en l'oficina d'Atenció i Tràmits.

 

ocultar
Vila-real aprova les bases de les ajudes a l'escolarització infantil
Pujar