elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Vila-real aconsegueix el suport de tots els grups per a demanar ajudes per al sector de l'oci nocturn

El PP de Vila-real aconsegueix el suport de tots els grups per a demanar ajudes per al sector de l'oci nocturn
  • Els populars proposen ajudes i que el sector puga recuperar l'activitat econòmica dins de la seua aposta per la defensa dels diferents sectors productius de la ciutat

El Partit Popular de Vila-real ha aconseguit que el ple de la localitat haja aprovat la moció popular sobre la defensa del sector de l'oci nocturn. Una moció que s'ha reconvertit en una declaració institucional.

Tal com ha defensat el regidor del PP en la localitat, Adrián Casabó, “el sector de l'oci nocturn porta mesos sense poder treballar, sense tindre opcions de realitzar la seua activitat econòmica per un decret que prohibeix la seua activitat”.

Per aquest motiu el PP haja presentat una moció per a reclamar que la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana creen una línia d'ajudes directes als afectats, així com un canvi en la norma autonòmica perquè “amb totes les garanties sanitàries, aquests empresaris puguen realitzar la seua activitat econòmica”.

Casabó ha manifestat que “una de les preocupacions del Partit Popular de Vila-real en aquesta greu crisi sanitària és que el sector empresarial local tinga oportunitats i que puguen treballar”.

Una aposta pels autònoms i xicotets empresaris que “volem que puguen treballar amb totes les garanties i amb igualtat d'oportunitats”. De fet, des del PP local des de l'inici de la pandèmia s'està treballant i realitzant proposades a favor dels diferents sectors econòmics afectats per la crisi del coronavirus.

Pujar