elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
8 DE MARÇ

Sole Giménez s'uneix als actes pel Dia Internacional de la Dona a Vila-real

Sole Giménez s'uneix als actes pel Dia Internacional de la Dona a Vila-real
  • Xarrades, teatre familiar i una exposició de la Fundació Joan Simón completen l'àmplia programació per al 8 de març

Sole Giménez, la cantant valenciana, posarà veu als actes del 8 de març que ha organitzat l'Ajuntament de Vila-real amb motiu del dia internacional de la dona, una programació que compta amb la col·laboració de les associacions locals que treballen en l'àmbit de la igualtat.

Quan i on serà l'actuació de Sole Giménez?

L'ex de Presumptes Implicats pujarà a l'escenari de l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner dissabte que ve, 11 de març, amb el concert ‘40 aniversari. Celebració’, en un dels plats forts de la programació del Dia de la Dona, que comptarà també amb tallers, conferències i activitats familiars, a més d'una exposició d'escultures de la Fundació Joan Simó i l'acte central amb la lectura de manifestos.

Les invitacions per al concert de Sole Giménez poden arreplegar-se a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner tots els dies de 10 a 13 h, dimarts i dijous també de 15 h a 17 hores i mitja hora abans del concert en la taquilla.

Amb aquesta actuació, Sole Giménez torna als escenaris amb la seua nova gira ‘Celebració' amb la qual l'artista festeja 40 anys de trajectòria amb un conjunt de concerts en els quals es retrobarà amb les grans cançons tant de la seua època amb Presumptes Implicats com de la seua carrera en solitari. 'Com hem canviat', “Ànima de Blues”, “Totes les flors”, 'Ramito de violetes” són alguns dels èxits que sonaran en directe; i que sumat a algun tema inèdit, seran les cançons que conformaran el seu pròxim treball discogràfic.

Al llarg de la seua carrera, Sole  Gimenez ha anat més enllà dels prejudicis permetent que els homes  mostren la seua sensibilitat, per exemple, amb la publicació del seu àlbum “ Els homes sensibles” i dóna veu i visibilitat a les dones creadores, en els seus volums “Dones de música”.

Aquesta és una oportunitat única per a veure a una de les veus més prodigioses i destacades del nostre país. Un concert ple de ritme que serà no sols un viatge en el temps; sinó, també, un passeig per diferents estils que van des del pop a la bossa nova o el bolero.

La programació posa enredere el treball de les entitats locals

La programació del 8 de març a Vila-real “posa en valor tot el treball que les nostres associacions, la societat civil, està fent per la igualtat de totes i de tots, amb un cartell d'activitats que aprofundeixen en diferents aspectes de la igualtat de gènere, amb especial incidència en les activitats familiars i en l'educació en igualtat”, valora la regidora d'Igualtat, Silvia Gómez, qui ha volgut agrair la col·laboració de totes les entitats implicades: El Bressol, Grup de Dons de Vila-real, Creu Roja Vila-real, Més que llet, Afym LGTBI+, Dones en igualtat, Fundació Brollador i Acudim.

Programació íntegra

Dimecres 1 de març

11.00 hores. Espectacle Sabates comptades, titelles, igualtat i bon tracte. Auditori municipal

18.30 hores. Sessió de l'escola d'igualtat. Casa dels Mundina

Dijous 2 de març

11.00 hores. Espectacle Sabates comptades, titelles, igualtat i bon tracte. Auditori municipal

Dilluns 6 de març

11.00 hores. Taller Una flor per la igualtat. ACUDIM

Dimarts 7 de març

19.00 hores. Parlem amb Vicent Gil. Caixa Rural

Dimecres 8 de març

12.00 hores. Concentració i lectura del manifest del 8 de març. Plaça Major

Dissabte 11 de març

19.30 hores. Concert de Sole Giménez. Auditori municipal

Dimarts 14 de març

Tallers en igualtat per a alumnes de 4t de l'ESO

Dimecres 15 de març

Tallers en igualtat per a alumnes de 4t de l'ESO

Divendres 17 de març

18.30 hores. Espectacle ‘Contes de la maleta roja’ a la Casa dels Mundina

Dimarts 21 de març

18.30 hores. Club de lectura. Caixa Rural

Dijous 23 de març

Taller ‘La dóna en l’àmbit laboral’

Dijous 30 de març

Taller ‘La dóna en l’àmbit laboral’

Divendres 31 de març

16.00 hores. Fuita room. Espai Jove

 

Pujar