21 de gener de 2021 21/1/21

El PP reivindica més inversions a l'Estat i a la Generalitat per a Vila-real

El PP reivindica més inversions a l'Estat i a la Generalitat per a Vila-real - (foto 1)
  • Els populars sol·liciten que es milloren les inversions pressupostàries per a millorar la competitivitat de Vila-real

El Partit Popular de Vila-real ha reclamat tant a l'Estat com a la Generalitat una major inversió amb la localitat de Vila-real.

El portaveu del PP en la localitat, Héctor Folgado, ha advertit que “pensem que les dues administracions han de complir amb peticions històriques per a millorar la qualitat de vida dels veïns”. Folgado ha recordat grans projectes finançats per governs del PP, com la reforma de l'església Arxiprestal, el Centre de Tecnificació Esportiva, l'hospital de la Plana, col·legis… “tot això contrasta amb la falta d'inversions des que el Botánic està governant”.

El PP sol·licita projectes pendents com el quart IES, una escola oficial d'idiomes, el nou centre de salut integrat del centre de la localitat, millores en els col·legis, construir el desdoblament de la CV-185, la carretera d'Onda, pagar les expropiacions de la ronda, col·lectors, millorar la competitivitat dels polígons… “Són qüestions essencials perquè millore la localitat”.

Per a Folgado es tracta de “inversions productives que serveixen per a crear ocupació i millorar la qualitat de vida dels veïns” de la ciutat.

En el cas dels pressupostos de l'Estat, el PP ha sol·licitat que s'executen les obres de la nova comissaria i la connexió de l'AP7 amb la localitat, entre altres qüestions. “Fa falta que el PSOE es comprometa per a millorar la localitat”.

Pujar