11 d’abril de 2021 11/4/21

PSPV-PSOE i Unides Podem signen l’acord de govern 2019-2023 per a consolidar les polítiques progressistes a Vila-real

PSPV-PSOE i Unides Podem signen l’acord de govern 2019-2023 per a consolidar les polítiques progressistes a Vila-real - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PSPV-PSOE i Unides Podem signen l’acord de govern 2019-2023 per a consolidar les polítiques progressistes a Vila-real - (foto 2)

  Vila-real, 14 de juny de 2019. L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, el regidor d’Unides Podem a l’Ajuntament de Vila-real, José Ramón Ventura Chalmeta, i la secretària general del PSPV-PSOE local, Silvia Gómez, han segellat hui el pacte de govern entre ambdues forces polítiques per al mandant municipal 2019-2023. L’acord, amb 13 punts programàtics, pretén “consolidar les polítiques progressistes dels últims vuit anys de a Vila-real” amb la incorporació del regidor de la confluència al govern municipal presidit pel socialista Benlloch, a través d’una tinença d’Alcaldia i les delegacions de gestió en l’àrea d’Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient.

  “El passat 26 de maig, els ciutadans i les ciutadanes van llançar amb claredat i decisió diversos missatges: que volen estabilitat en el govern municipal i que es consoliden les polítiques progressistes que estos últims vuit anys han fet avançar Vila-real”, argumenta el document, que subratlla també el context polític estatal i autonòmic, amb la conformació de governs i acords progressistes que sumen les forces d’ambdues formacions. El pacte de govern “respecta la posició política autònoma de cada partit en temes que no afecten a Vila-real” i estableix un seguit de 13 mesures i projectes a desenvolupar en els pròxims quatre anys, per tal de seguir avançant en una ciutat “accessible, inclusiva, igualitària, feminista, ètica, sostenible, innovadora i amb benestar”, que fomente la transparència i la participació ciutadana i un creixement econòmic basat en la diversitat i de suport a l’empresa local.

  Tant Benlloch com Chalmeta s’han mostrat satisfets de la signatura i convençuts que l’acord permetrà seguir avançant en les polítiques progressistes a Vila-real. “És la primera vegada que estem a l’Ajuntament i sabem que tenim moltes coses per aprendre, però estem il·lusionats de poder treballar per fer una ciutat millor, més sostenible i inclusiva”, valora el regidor d’Unides Podem. Benlloch, per la seua banda, ha agraït la confluència haver acceptat la responsabilitat “de treballar junts des del lloc on es prenen les decisions que poden canviar la vida de la gent”. “Ens hauria agradat poder sumar més forces per a remar quanta més gent millor pel futur de la ciutat, però respectem la decisió de cada partit i tornem a agrair Compromís pel seu paper en el canvi dels últims vuit anys a Vila-real”, afegeix.

   

  Pujar