5 d’agost de 2020 5/8/20

El PP proposa ajudes directes al comerç de Vila-real

El PP proposa ajudes directes al comerç de Vila-real - (foto 1)
  • Els populars s'han reunit amb diversos comerciants els qui sol·liciten la posada en marxa d'ajudes i reclamen diàleg davant els canvis de trànsit imposats per l'alcalde

El Partit Popular de Vila-real ha recollit les propostes i peticions del comerç local. Unes propostes que s'han traslladat en les taules creades a l'Ajuntament per a buscar solucions davant la greu crisi derivada del Covid-19. El PP considera que ha d'haver-hi una línia d'ajudes directes com a compensació al mateix temps que els comerços han estat tancats, com ja van incloure dins de les propostes populars que es van presentar a l'abril.

En aquest sentit, l'edil del PP, Daura Llop, s'ha reunit amb diversos comerços de la ciutat “i de manera unànime ens sol·liciten una línia d'ajudes directes per al sector comercial del municipi”.

L'edil del PP explica que “mentre l'atur va creixent en la localitat i afectant el sector serveis, el comerç continua esperant accions concretes” ja que malgrat la queia del consum, l'Ajuntament ha incrementat les despeses fixes com l'IBI.

Daura Llop també ha constatat la necessitat que es mantinga una reunió amb el comerç perquè puguen decidir respecte als canvis de trànsit que sembla ser vol imposar l'alcalde.

Per exemple, el tall al trànsit de l'avinguda La Murà “pot complicar l'arribada de clients d'altres poblacions cap a la zona centre de la localitat ja que molts reben clients d'altres poblacions”, ha explicat Llop.

Pujar