Castellano

La nova era del Villarreal CF obté la seua primera victòria

• Els gols de Gerard Moreno i de Paco Alcàsser van donar la volta al marcador després del punt que va avançar a l’Eibar

Els primers tres punts de la temporada ja han arribat per al Villarreal CF, que va remuntar a la SD Eibar en l'Estadi de la Ceràmica.

Després de l'empat en la primera trobada davant el recentment ascendit Huesca, el Submarí groc ha collit el seu primer triomf. Els conceptes nous que ha implementat Unai Emery en la seua nova plantilla van evidenciant-se sobre el terreny de joc, encara que la màquina es greixa amb calma.

Els groguets van dominar la major part de les fases del joc durant el partit, encara que el primer a avançar-se en el marcador va ser el conjunt basc, que va superar a Asenjo després d'una eixida dubtosa per a parar la carrera del davanter Kike.

Malgrat les contínues arribades dels locals, que es van succeir posant en risc la porteria basca, no va ser fins al minut 62 quan Gerard Moreno va derrocar al meta. Després d'un centre del debutant Estupiñán, fent gala dels seus majors atributs com a assistent, va arribar el gir dins de l'àrea xicoteta de Moreno per a manar la pilota a les xarxes i igualar la contesa.

El mateix protagonista del gol, Moreno, va ser el que nou minuts després de l'empat va posar una pilota en profunditat perquè Paco Alcàsser correguera fins a la porteria i superara a Dmitrovic després d'escapolir-se d'ell. Just quan els futbolistes groguets es disposaven a celebrar el gol que els avançava en el marcador, el VAR va entrar en escena i va revisar l'acció del gol per un possible fora de joc. Pocs minuts després i amb els dos equips expectants, l'àrbitre va assenyalar que el gol era vàlid i pujava a l'electrònic. Amb el 2-1 sobre la gespa, el Villarreal CF va saber controlar els últims 25 minuts de la trobada malgrat els intents de Mendilibar per donar entrada als jugadors més ofensius que tenia en la banqueta.

La primera victòria d’Emery amb els grocs se salda deixant patent el poder ofensiu de la seua plantilla, que ha aconseguit 4 dels 6 punts que s'han disputat en l'actual Lliga.