29 de novembre de 2020 29/11/20

El Memorial Democràtic prepara noves activitats i projectes amb la creació d’una taula de treball multidisciplinària

El Memorial Democràtic prepara noves activitats i projectes amb la creació d’una taula de treball multidisciplinària - (foto 1)

    El Memorial Democràtic de Vila-real ha constituït una taula de treball, amb diferents personalitats de l’àmbit de la cultura, per a continuar treballant en la recerca i recuperació de la memòria històrica a través de les activitats del projecte, dirigit per Sonia Alejo. La regidora de Cultura, Rosario Royo, va presidir la trobada, en la qual es va donar compte de les activitats previstes per a la convocatòria del Memorial Democràtic de 2020.

    La reunió constitutiva també va servir per a posar diferents propostes damunt la taula per a seguir aprofundint en la recuperació de la memòria democràtica i dignificació de les víctimes, a través de rutes, projectes audiovisuals o exposicions, entre d’altres. “Hem creat un grup multidisciplinari i obert, amb el qual anem a seguir treballant en els pròxims mesos per a què, des de l’experiència individual de cadascú, puguem aportar tots i col·laborar en un projecte comú”, valora Royo.

    Pujar