29 de març de 2020 29/3/20

PP: "La Justícia pilla a l'alcalde de Vila-real fent paranys en la campanya electoral"

PP: "La Justícia pilla a l'alcalde de Vila-real fent paranys en la campanya electoral" - (foto 1)
  • La Junta Central adverteix a l'alcalde per usar els recursos públics per a fer aconseguir vots per al seu partit i li adverteix amb obrir un expedient disciplinari

La Justícia ha enxampat a l'alcalde de Vila-real fent paranys en plena campanya electoral. L'alcalde ha estat usant els mitjans i recursos públics perquè el seu partit obtingui vots diumenge que ve i, en fer-ho de manera reiterada, la Junta Electoral Central li ha advertit amb obrir-li un expedient disciplinari que podria acabar, fins i tot, amb multes econòmiques.

El PP de la localitat ha exigit “joc net” a l'alcalde i “complir la Llei com fa tothom”. De fet, Benlloch ha seguit el mateix patró que Pedro Sánchez o Ximo Puig i als tres la Justícia els ha hagut de parar els peus.

Tal com ha explicat la secretària general del PP en la localitat, Daura Llop, “l'única cosa que es demana és que es compleixi amb la Llei i no ho diu el PP ni ningú, ho diu la Justícia” ja que “saltar-se la Llei té un cost”.

La responsable popular ha denunciat que “el súmmum és que l'alcalde digui que se sent assetjat” i ha assenyalat que “si no li agrada complir amb la Llei l'alcalde de la segona ciutat de la província, el PSOE té un problema molt greu”.

Els populars han recordat que “hi ha una Constitució i unes normes i una legislació que regula les eleccions per a garantir que els ciutadans voten en llibertat”.

Pujar