29 de març de 2020 29/3/20

Les Jornades Gastronòmiques preparen la vuitena edició

Les Jornades Gastronòmiques preparen la vuitena edició - (foto 1)

    Les VIII Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real...olla de la Plana han iniciat ja els preparatius d'una nova edició, que, com és habitual, es desenvoluparà durant tot el mes de novembre en els restaurants de la ciutat. La setmana passada, representants de l'Ajuntament i de la restauració local, van mantenir ja una reunió per tal de donar el tret d'eixida d'aquesta vuitena edició de les jornades, avalades pels bons resultats d'anteriors convocatòries, tant en nombres de restaurants com de comensals quee han volgut degustar la gastronomia vila-realenca, abanderada per l'olla de la Plana.

    Tal com recorda el regidor d'Economia, Xavier Ochando, l'esdeveniment té com a objectiu "la promoció del sector de la restauració i la difusió de la cultura culinària local, posant en relleu els productes i plats de la terra a través del saber fer dels cuiners vila-realencs". "Aquesta combinació d'ingredients fa de les Jornades Gastronòmiques un dels plats forts de la tardor a Vila-real, tenint en compte, a més, que aquesta iniciativa atrau cada any més d'un 25% a públic de fora de la ciutat", afegeix.

    Les jornades tornaran a comptar en aquesta edició amb el concurs d'olla de la Plana, avaluada pel jurat professional, i la degustació popular de l'olleta, a la que s'espera, un any més, l'afluència d'un bon nombre de veïns i veïns a l'entorn de la plaça de la Vila. Els restaurants interessats poden presentar la seua sol·licitud abans del 7 d'octubre, a l'Agència de Desenvolupament Local (avinguda de la Murà, 28-1er pis) o a través del correu electrònic fomenteconomic@vila-real.es. Tota la informació està disponible en el blog de les Jornades Gastronòmiques i en el Portal del Comerciant de Vila-real.

    Pujar