1 d’octubre de 2020 1/10/20

El bus gratuït al Termet arranca motors per connectar la ciutat al paratge

El bus gratuït al Termet arranca motors per connectar la ciutat al paratge - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El bus gratuït al Termet arranca motors per connectar la ciutat al paratge - (foto 2)

  L'autobús gratuït al Termet torna a prestar servei la setmana que ve amb importants novetats en el seu recorregut, per a connectar la ciutat amb els principals punts d'activitat durant l'estiu. El bus, completament gratuït, circularà del 15 de juny al 15 de setembre i a les habituals parades en el seu recorregut fins al Termet sumarà quatre connexions diàries amb el Club de Tennis.

  L'autobús connectarà la ciutat amb el Termet en un recorregut circular tots els dies de la setmana de 10.00 a 22.00 hores, horari que s'ampliarà els dijous fins a la mitjanit per a facilitar que els vila-realencs puguen gaudir de les sessions de cinema d'estiu.  Les parades es mantenen, com en anteriors edicions, a l'avinguda del Riu Ebre, Els Lluïsos, la Bàscula, enfront del col·legi de Carmelites, en l'ermita i davant del Cementeri (de retorn a la ciutat), en un itinerari d'uns 25 minuts aproximadament. A aquestes parades, se sumarà un enllaç amb el Club de Tennis a les 11.00, 13.30, 16.00 i 20.00 hores.

  D'aquesta manera, els vila-realencs i visitants podran desplaçar-se còmodament tant fins al Club de Tennis, amb el qual l'Ajuntament manté un acord d'ús de la piscina, com fins al Termet, per a gaudir del paratge i de les activitats que s'organitzen durant tot l'estiu, la piscina del Termet o l'entorn del Millars. "Durant l'estiu, Vila-real trasllada l’activitat al paratge de la Mare de Déu de Gracia i per açò, des de fa ja sis anys, posem a la disposició de la ciutadania un servei de bus gratuït que connecta la ciutat amb el Termet de manera sostenible i còmoda”, assenyala el regidor de Proximitat, Diego A. Vila. “Enguany, a més, seguim avançant en mobilitat i sumem un altre punt neuràlgic d'activitat a l'estiu com és el Club de Tennis”, conclou.

  Pujar