12 de desembre de 2019 12/12/19

El futur de la Selecció Nacional d'Hoquei Línia es reuneix a Vila-real a l'agost per a participar en un Campus especialitzat

El futur de la Selecció Nacional d'Hoquei Línia es reuneix a Vila-real a l'agost per a participar en un Campus especialitzat - (foto 1)
  • Al voltant de 120 homes i dones arribats de tot l'Estat participaran en la formació i entrenament en dues fases del 5 al 18 d'agost al pavelló Melilla i romandran concentrats a la residència del Centre de Tecnificació Esportiva

MÉS FOTOS
El futur de la Selecció Nacional d'Hoquei Línia es reuneix a Vila-real a l'agost per a participar en un Campus especialitzat - (foto 2)

Vila-real acollirà a l'agost un Campus d'Hoquei en el qual es donaran cita les joves promeses del sector. Arribats des de diferents punts de la península, un total de 60 homes i 57 dones participaran en les jornades que s'han preparat per a treballar tant a nivell tècnic com tàctic i millorar les seues habilitats.

"És per a nosaltres molt important acollir un campus d'aquestes característiques, ja que si per alguna cosa es caracteritza la nostra ciutat és pel suport a qualsevol disciplina esportiva i, en aquest cas, a més, ens enorgulleix que el protagonista siga l'hoquei, ja que comptem amb una pedrera pròpia, gràcies a les campanyes de Multiesport Escolar, amb l'ajuda del Club Patí Vila-real", assegura el regidor d'Esports, Javier Serralvo.

Per la seua banda, el president del Comitè Nacional d'Hoquei Línia, Xavier Chao, que ha agraït la col·laboració del Servei Municipal d'Esports (SME), ha destacat el nivell d'aquesta trobada, en el qual "hi haurà formació i tecnificació amb l'objectiu de preparar als esportistes que seran el futur de la Selecció, especialment important per a un esport com el nostre, que té l'ambició de seguir creixent".

El director tècnic del Comitè i seleccionador absolut de l'equip nacional, Philippe Boudreaux, ha assegurat que aquesta cita d'alt rendiment compta amb dos períodes diferenciats, de manera que del 5 a l'11 d'agost rebrà als participants de la categoria masculina i del 12 al 18 serà el torn per a la categoria femenina. "És molt important per a nosaltres comptar amb tants inscrits, perquè ens ajuda a seguir progressant", assenyala.

"Comptem amb esportistes arribats des de les diferents illes, així com d'Andalusia, Galícia, País Basc, Castella i Lleó, Madrid, València o Catalunya, entre d'altres punts, que treballaran i es formaran tant a nivell tècnic com a tàctic en pista, però també rebran preparació a nivell de nutrició o psicologia esportiva perquè tinguen la millor preparació i algun dia es puguen sumar a l'equip nacional", apunta.

La formació, especialment pràctica, es desenvoluparà al pavelló de Melilla, mentre que la convivència i l'allotjament durant les dues setmanes del campus seran a la residència del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE).

"Esperem que aprofiten bé les instal·lacions i l'estada a la nostra ciutat, on els rebem amb els braços oberts, igual que fem sempre amb qualsevol disciplina, ja que aquestes trobades serveixen per a seguir refermant la nostra marca de Ciutat de la Salut i l'Esport", conclou Serralvo.

 

ocultar
El futur de la Selecció Nacional d'Hoquei Línia es reuneix a Vila-real a l'agost per a participar en un Campus especialitzat
Pujar