28 de setembre de 2020 28/9/20

Folgado: "Benlloch aboca a Vila-real a la ruïna davant l'obstinació de mantenir el PGOU dels socialistes"

Folgado: "Benlloch aboca a Vila-real a la ruïna davant l'obstinació de mantenir el PGOU dels socialistes" - (foto 1)

    L'alcalde Benlloch està abocant a Vila-real a una situació de no tornada davant la seua obstinació de mantenir el PGOU dels socialistes. Un Pla General aprovat pel PSOE amb el vot en contra del PP i que està generant un greu problema en la ciutat i que està implicant sentències en contra.

    Tal com ha recordat el portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, "pareix que Benlloch vulga deixar caure a Vila-real en lloc d'asseure's ja a gestionar". De fet, fa un any que l'alcalde va dir que anava a prendre accions respecte al PGOU que va dissenyar el PSOE i a dia d'avui no ha fet gens.

    Els populars li han instat a actuar ja d'una vegada per a solucionar el desastre de l'urbanisme que han creat els socialistes "i que està provocant sentències ja que els propietaris del sòl tenen drets adquirits per culpa del PSOE i que ara paguem tots".

    De fet, fins als propis tècnics que l'alcalde va convidar a una xarrada van alertar de la culpa dels socialistes en aquesta qüestió "i segueixen sense solucionar-ho". "A veure si es creu que pot seguir de braços plegats i cada vegada que té un problema pot pujar-nos els impostos".

    Pujar