22 d’octubre de 2020 22/10/20

La Festa de Disfresses posa color a aquesta jornada festiva

La Festa de Disfresses posa color a aquesta jornada festiva - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Macrocena Disfraces
  Vila-real - MDG 2016 - Macrocena Disfraces
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - LXX Gran Premi Ciclisme
  Vila-real - MDG 2016 - LXX Gran Premi Ciclisme
  MÉS FOTOS
  La Festa de Disfresses posa color a aquesta jornada festiva - (foto 2)
  La Festa de Disfresses posa color a aquesta jornada festiva - (foto 3)
  La Festa de Disfresses posa color a aquesta jornada festiva - (foto 4)
  La Festa de Disfresses posa color a aquesta jornada festiva - (foto 5)
  La Festa de Disfresses posa color a aquesta jornada festiva - (foto 6)
  La Festa de Disfresses posa color a aquesta jornada festiva - (foto 7)
  La Festa de Disfresses posa color a aquesta jornada festiva - (foto 8)
  La Festa de Disfresses posa color a aquesta jornada festiva - (foto 9)

  La jornada de divendres de Vila-real ha arribat carregada de multitud d'actes, alguns més tradicionals i altres més lúdics i festius. Però sobretot, ha sigut un dia colorit gràcies a l'originalitat dels penyistes que han participat en la 29a Macrosopar de la Festa de Disfresses.

  LXX Gran Premi de Ciclisme
  La ciutat de Vila-real es trobava empaperada de cartells que anunciaven l'arribada d'una de les cites esportives més esperades dins de les festes patronals. Avui a les 13.30 hores, al final ha tingut lloc l'esperada LXX Gran Premi de Ciclisme.

  La regidoria d'esport ha patrocinat aquest acte, que des de fa anys porta organitzant el Club Ciclista de Vila-real i que acull un gran nombre de professionals. Els aficionats d'aquesta modalitat esportiva, han acudit a la Plaça Major per veure l’eixida del peloto, el qual ha partit entre les carreteres convencionals i interurbanes fins a Morella.

  La cursa ha baixat de nou fins a la ciutat de Vila-real. El lliurament de guardons als guanyadors han posat el desenllaç a aquesta carrera ciclista.

  Campanya d'aliments solidaris
  Durant les festes patronals de la Mare de Déu de Gràcia també hi ha moments per realitzar bons actes. Per això, molts veïns han participat en aquesta iniciativa i han donat aliments als més necessitats. L'esdeveniment solidari s'ha realitzat a les 19.00 hores a la plaça de la Vila.

  Aquest improvisat banc d'aliments ha estat organitzat per la Junta de Festes i el que recull s'ha destinat a Càrites, que també han estat presents a la fira.

  Concert de El Viaje d'Elliot
  La banda valenciana de pop rock arriba a Vila-real, enmig de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de Gràcia per fer ballar a totes les fans d'aquest grup musical. A l'escenari de la sala, han sonat els seus temes més clàssics com 'Gitana' o 'Despacito y con buena letra’; així com les cançons del seu últim disc ‘Cuentos que olvide en tu desván’.

  L'escenari ha vibrat gràcies al vocalista del quintet, Fran Roldán, que ha fet les delícies dels assistents en una actuació intensa, que ha durat al voltant de més d'una hora.

  Festa de Disfresses
  Els penyistes de Vila-real han viscut avui una de les jornades més dicharacheres i atrevides de tota la setmana. Els veïns han participat, a la Plaça Major a 29º Macrosopar de la Festa de Disfresses, organitzada per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes cap a les 22.00 hores.

  Els assistents han lluït els seus originals vestimentes durant el ball protagonitzat pel Festival Crazy Zoo. Sobre la mateixa hora s'han realitzat les vaques enfundades de la ramaderia El Mijares a la zona dels cadafals.

  De la mateixa manera, els veïns han pogut gaudir en les diferents activitats recreatives que s'han preparat per a aquesta penúltima nit de festa com el concert de rock al parc de la Panderola, actuacions de grups locals al carrer la Sang, discomòbils en molts casals de penyes, el concert de Els Makis a la penya l’Abaetjo o la VIII Festa petarda amb DJ Palmito a la Penya Postiguet. Finalment, el Recinte de la Marxa ha acollit el Non Stop Music Festival.

  Pujar