10 de desembre de 2019 10/12/19

‘Estiu al Termet’ inaugura la seua programació de juliol amb més de 40 activitats

‘Estiu al Termet’ inaugura la seua programació de juliol amb més de 40 activitats - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  ‘Estiu al Termet’ inaugura la seua programació de juliol amb més de 40 activitats - (foto 2)

  Vila-real arranca els mesos d'estiu de la millor de la maneres possibles: oferint una amplia programació d'activitats per a tots els públics i pensades perquè tots els veïns de la localitat gaudisquen de les vacances d'una manera dinàmica i marcada per la diversió.

  L'Ajuntament de Vila-real ha posat en marxa un any més el programa ‘Estiu al Termet’, amb el qual durant els mesos de juliol i agost ofereixen una gran varietat de propostes que passen des de la música i el mar fins a la tradició i els cinemes d'estiu o fins i tot el teatre.

  Durant aquests dos mesos de la temporada estival la piscina del Termet romandrà oberta de 10 a 21.30 hores tots els dies de la setmana fins a tancar les seues portes el 15 de setembre. A més, aquesta vegada fins al 2 d'agost, els més xicotets podran gaudir de la 34a Escola Esportiva d’Estiu de l’SME que se celebrarà de dilluns a divendres de 10 a 13 hores en diferents racons del Termet .

  Perquè no et perdes res i pugues gaudir d'un gran estiu, a continuació et comptem algunes de les cites que tindran lloc durant aquest mes de juliol en la localitat castellonenca i que segur no et deixen indiferent:

  Després d'un cap de setmana de festa en honor a la seua patrona – la Mare de Déu de Gràcia – aquesta setmana continua el XXV Concurs Internacional d'Interpretació Musical Francesc Tárrega que organitza cada any la regidoria de Cultura i en el qual la tradició es converteix en l'absoluta protagonista.

  En canvi si el que cerques, és submergir-te en el mar et proposem apuntar-te al curs de Socorrisme de la Creu Roja que tindrà lloc des de demà dia 9 fins al 29 de juliol. L'horari és de 9 del matí a 14 hores i s'impartirà en el Centre de Congressos El Vaig moldre. A més, seguint amb les activitats a l'aire lliure el dimarts també tindrà lloc una sessió d'entrenament en el Termet, orientada al senderisme, que serà a càrrec de Cecilia Llorens del Centre d'Excursionista de Vila-real. Per a evitar la calor, la cita se celebrarà en el Centre d'Educació Ambiental de 18.45 a 23.25 hores.

  I al ritme de la música, no dubtes a acostar-te al Taller de Ball que organitza el Club de Ball Esportiu Flor del taronger el mateix dia però en la Plaça del Pastoret, i tindràs una segona oportunitat per a gaudir-lo el 16 de juliol. Seguint amb la música, a les 22 hores podràs gaudir d'un gran festival d'Òpera en un entorn inigualable, l'ermita.

  De cara al dimecres 10 de juliol, els balls i la tradició es converteixen en un només amb els balls populars en la Plaça. Una trobada organitzada per la regidoria de Festes i el grup de Danses El Raval, que cada any conquista a un públic major. La cita es repetirà també el 24 de juliol en el mateix lloc i a la mateixa hora: a les 22 hores en la Plaça del Pastoret.

  Pel que fa al teatre, el seté mes de l'any ve carregat de representacions que arrancaran el 20 de juliol. L'obra d'arrencada serà “Quina nit!” en la plaça del Pastoret a les 22.20 hores, i tan sols tres dies després els contaconts animaran als més xicotets a partir de les 18.45 hores en el Centre d'Educació Ambiental. El 27 de juliol a les 19.30 hores *els Sainets valencians seran els protagonistes.

  Finalment, però no menys important: Què és de l'estiu sense els seus cinemes?. Un costum més modern però que continua tenint l'essència de concernisc, és la instal·lació dels cinemes d'estiu una alternativa pensada per a tota la família que no podia faltar en aquesta programació. Pel·lícules com la Llibreria (11 de juliol) Paddington 2 (25 de juliol) o Qui va enganyar a Roger Rabbit? (18 de juliol) són algunes de les quals s'han inclòs en la llista de reproducció d'aquest 2019.

  A més, estan programats diversos concerts al llarg de tot el mes en diferents racons de la localitat. Pots consultar la programació completa en la pàgina web de l'Ajuntament o fent click en aquest enllaç.

  ocultar
  ‘Estiu al Termet’ inaugura la seua programació de juliol amb més de 40 activitats
  Pujar