20 d’octubre de 2020 20/10/20

Entrada de bous embolats a Vila-real

Entrada de bous embolats a Vila-real - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Embolado Infantil
  Vila-real - MDG 2016 - Embolado Infantil
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Encierro Embolados
  Vila-real - MDG 2016 - Encierro Embolados
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Toro Embolado
  Vila-real - MDG 2016 - Toro Embolado
  MÉS FOTOS
  Entrada de bous embolats a Vila-real - (foto 2)
  Entrada de bous embolats a Vila-real - (foto 3)
  Entrada de bous embolats a Vila-real - (foto 4)
  Entrada de bous embolats a Vila-real - (foto 5)
  Entrada de bous embolats a Vila-real - (foto 6)
  Entrada de bous embolats a Vila-real - (foto 7)
  Entrada de bous embolats a Vila-real - (foto 8)
  Entrada de bous embolats a Vila-real - (foto 9)

  La ciutat de Vila-real arriba a l'equador de les seves festes, en la jornada prèvia al dia de la Patrona, la Verge de Gràcia. Els actes taurins copen gran part de la programació d'avui, amb la solta de diversos exemplars i el tancament de sis bous embolats.

  Festes per a menuts i grans

  El programa de les festes de Vila-real està fet a la mida de tot el públic. Els més menut de la ciutat han tornat a gaudir en el dia d'avui a la plaça del Llaurador de 'Jugant, jugant', on han pogut participar de diverses activitats d'animació patrocinades per la Junta de Festes. Les jornades infantils han començat a les 11.00 hores i han prosseguit a les 17.00 hores.

  Mentre que l'Associació de Pensionistes i Jubilats El Prado, han pogut passar-ho bé en un berenar per als seus socis a les 18.00 hores a la seva seu. L'esdeveniment ha estat amenitzat pel ball del músic Miguel Ángel.

  A la mateixa hora l'avinguda Europa acollia una exhibició del Club Skate Snow Revolution Vila-real per a tots els aficionats d'aquesta modalitat esportiva. Una activitat que ha estat promoguda per Skate Bar.

  La nota solidària de la jornada ha estat marcada per la penya El Garbonet al carrer Bisbe Rocamora número 62 amb la realització a les 19.00 hores del 13è bingo i porrat popular amb la recollida d'aliments per a la Joventut Antoniana.

  Actes taurins

  La Vila ha tornat a omplir-se d'ambient en el dia d'avui. A les 18.30 hores s'ha donat solta al primer exemplar de la vesprada de la ramaderia Francisco Fernández amb número 16 i guarisme 2 patrocinat per l'Associació Taurina d' Amics del Bou. Seguidament s'ha exhibit un bou de la ramaderia El Pilar amb número 133 i guarisme 2 patrocinat per la Comissió de Penyes.

  En finalitzar els actes taurins de la vesprada, els més menuts han pogut passar-ho bé amb una festa infantil amb carretons embolats a la zona dels cadafals a les 20.00 hores.

  A boca de nit, a les 23.00 hores els veïns de la ciutat i aficionats a la tauromàquia han gaudit de la tancada de sis bous embolats de la ramaderia Fernando Mansilla patrocinat per l'Associació Taurina Amics del Bou. Tot seguit, s'han embolat els dos exemplars de la vesprada al encreuament del Raval del Carme a càrrec de la quadrilla d'emboladors de Josep Ramon Batalla.

  Festes nocturnes

  Els actes taurins de la nit comparteixen protagonisme amb les festes musicals destacades de la programació. En el dia d'avui, a les 23.00 hores, mentre els bous corrien pels carrers de la Vila, a la plaça Major ressonaven amb força la notes musicals de Live Music Show a càrrec de Reality Show i Vakalenta.

  D'altra banda, a partir de les 00.30 hores, al Recinte de la Marxa ha acollit la 'nit llatina' amb el DJ Oscar Tena, organitzat per la Junta de Festes.

  Pujar