30 de setembre de 2020 30/9/20

Domingo Vicent: "Amb la pujada de l'IBI els ciutadans pagaran els somnis de l'Executiu local”

Domingo Vicent: "Amb la pujada de l'IBI els ciutadans pagaran els somnis de l'Executiu local” - (foto 1)
  • El portaveu de C’s a Vila-real ha lamentat “la falta d'autocrítica de l'equip de Govern després de la pujada d'impostos”

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha afirmat que “amb l'increment de l'IBI en quasi un 10 per cent són els ciutadans els que pagaran els somnis de l'Executiu Local”. Sobre aquest tema, Vicent ha assenyalat que “encara que no siga del grat del senyor Benlloch, C’s no pot ni deu tolerar que s'ofegue més als veïns per la seua mala gestió i la seua visió utòpica del municipi”.

“C’s no ha vingut a la política a ballar-li l'aigua a ningú, sinó a sumar i proposar tal com hem demostrat al llarg d'aquest temps valorant les iniciatives independentment de si venien de la dreta o de l'esquerra, malgrat que des del bipartit intenten encasellar-nos”, ha explicat el regidor. En aquest sentit, l'edil qui ha subratllat que “fer una oposició constructiva no és un xec en blanc perquè el Govern faça i desfaça al seu antull", ha lamentat "la falta d'autocrítica i d'humilitat de l’Executiu".

Així mateix, Vicent ha recordat que “el pitjor és que aquesta pujada no és una vessa, que es paga una vegada i es va acabar, sinó que aquest increment és per a molt de temps perquè les despeses en manteniment d'infraestructures, protocol i marques s'han disparat”. El portaveu ha lamentat "la desil·lusió que es provoca a les famílies perquè, per exemple, l'estalvi en els llibres de text ho hauran de dedicar a pagar més contribució". “Hem anat de la política de l’empastre a la del desastre”, ha resolt el portaveu.

Pujar