26 d’octubre de 2020 26/10/20

Darrera jornada festiva de Vila-real

Darrera jornada festiva de Vila-real - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Final Etapa Ciclismo
  Vila-real - MDG 2016 - Final Etapa Ciclismo
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Recepción Reinas
  Vila-real - MDG 2016 - Recepción Reinas
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Toro Embolado
  Vila-real - MDG 2016 - Toro Embolado
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Macrocena Asociaciones Vecinos
  Vila-real - MDG 2016 - Macrocena Asociaciones Vecinos
  MÉS FOTOS
  Darrera jornada festiva de Vila-real - (foto 2)
  Darrera jornada festiva de Vila-real - (foto 3)
  Darrera jornada festiva de Vila-real - (foto 4)
  Darrera jornada festiva de Vila-real - (foto 5)
  Darrera jornada festiva de Vila-real - (foto 6)
  Darrera jornada festiva de Vila-real - (foto 7)
  Darrera jornada festiva de Vila-real - (foto 8)
  Darrera jornada festiva de Vila-real - (foto 9)
  Darrera jornada festiva de Vila-real - (foto 10)

  Els veïns de la ciutat aprofiten les seves últimes forces per esgotar-les en aquesta nit de dissabte que sap a comiat. Demà els feligresos traslladaran a la Mare de Déu de Gràcia fins a la seva ermita, acte que posa fi a la setmana patronal. Però avui encara tocava poder gaudir de tots els actes de festes i tancar a l'alba.

  Recepció oficial a l'Ajuntament
  La jornada de festes ha començat amb una recepció a les 12.00 hores al Saló de Plens del consistori. Les autoritats municipals, encapçalades per l'alcalde José Benlloch i la Reina, Silvia Cantavella i les seves Dames, han rebut a les reines de les festes de Vila-real d'anys anteriors per fer un homenatge en el seu honor.

  Cadascuna d'elles ha rebut un detall floral i han exaltat la importància de la seva representació any rere any com a exemple de la dona de Vila-real.

  LXX Gran Premi de Ciclisme
  La cursa ciclista que va tenir el seu primer etapa la passada jornada, ha tingut avui la seva segona part a les 13.00 hores. El pelotó ha tornat a sortir des de la Plaça del Llaurador direcció a Vila-real- Morella i tornada a la ciutat.

  Aquest esdeveniment esportiu ha estat organitzat pel Club Ciclista de Vila-real i patrocinat per la regidoria d'esports.

  Actes taurins
  La jornada s'ha iniciat des de primera hora del matí amb una tancada a les 08.00 hores de bous i vaques de la ramaderia de Germán Vidal organitzat per la Junta de Festes.

  Els cadafals s'han omplit de públic a les 18.30 hores per ser testimonis dels dos últims bou del cartell taurí. El primer exemplar ha estat patrocinat per la Comissió de Penyes amb número 22 i guarisme 2 de la ramaderia El Pilar. Posteriorment, s'ha donat solta al segon bou de la vesprada amb número 102 i guarisme 1 de la ramaderia Manuel Ángel Millars patrocinat per la Junta de Festes

  A la nit, els aficionats s'han acomiadat de la Vila amb l'embolada dels bous de la vesprada, a les 23.30 hores. La quadrilla de Josep Ramon Batalla ha estat l'encarregada de les embolades a l'encreuament del Raval del Carme i, en aquesta ocasió, ha estat ajudat per la Reina de les festes, Silvia Cantavella qui avui ha embolat un dels exemplars.

  Concert Sweet California
  La plaça Major s'ha omplert de pam a pam de fans del grup alacantí Sweet California. Les tres joves han sortit a les taules a les 23.00 hores i ho han donat tot en aquest escenari entonant les seves cançons més famoses, que les han convertit en un dels grups juvenils per excel·lència del nostre panorama nacional. Amb el seu estil country que barreja el pop i l'electrònica ha fet vibrar a tots els que s'han acostat a ballar amb els seus temes.

  9a Macrosopar de l'Associació de Veïns
  L'avinguda de la Murà ha acollit la 9a Macrosopar de l'Associació de Veïns. Una trobada entre penyistes i grups d'amics que s'ho han passat d'allò més bé gaudint d'una bona vetllada entre rialles i bona companyia.

  Després del sopar, els assistents han pogut gaudir d'una àmplia varietat d'actes que s'han repartit pels carrers de la ciutat com l'actuació de la quadrilla infantil de la Casa d'Andalusia de Benicarló i el cor rociero 'Aires de mi tierra'. El concert de rock a la sala Japan, una altra 'nit de rock & blues' al carrer la Sang o discomòbils en diferents zones de la localitat. Finalment, el Recinte de la Marxa ha tancat les portes a altes hores de la matinada amb l'Actual Music Festival.

  Pujar