20 de setembre de 2020 20/9/20

El PP critica el nou menyspreu de PSOE i Compromís a Vila-real amb els pressupostos de la Generalitat

El PP critica el nou menyspreu de PSOE i Compromís a Vila-real amb els pressupostos de la Generalitat - (foto 1)

  El Partit Popular de Vila-real ha criticat avui el nou menyspreu de PSOE i Compromís a la ciutat a través dels pressupostos de la Generalitat del pròxim exercici i que exclouen totes les necessitats de Vila-real.

  El portaveu del PP, Héctor Folgado, ha lamentat que "mentres la Generalitat torna a incomplir i a menysprear a Vila-real, l'alcalde i l'equip de govern estiguen celebrant que se'ns donen engrunes". De fet, l'única aportació de PSOE i Compromís per a l'any que ve és menys de la meitat del que es necessita per a construir la ronda Sud-oest quan no hi ha ni tan sols projecte i no es contempla pagar les expropiacions.

  "Tota aquesta alegria de l'alcalde i els seus regidors no s'entén quan no es preveu cap inversió de les promeses a la ciutat". Folgado ha recordat, per exemple, que gens se sap del promès centre de salut de Torrehermosa després del tancament de l'ambulatori i que ha obligat a més de 3.000 pacients a anar-se a altres centres de salut fora dels seus barris. És més, "ara l'alcalde diu que no fa falta, demostrant que tapa les vergonyes als socialistes i a Compromís en la Generalitat".

  Tampoc se sap gens d'anunciat Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) que van anunciar per a Vila-real, així com del desdoblament de la carretera d'Onda (CV-20). Aquest cas és tan greu que "l' alcalde diu ara que es podria pagar amb diners municipals, en lloc d'exigir a qui ha de pagar-ho, que és la Generalitat, que ho faça".
  Tampoc apareix consignació econòmica per a desdoblegar la carretera a Borriana (CV-185), ni un euro per a col·lectors malgrat les promeses, ni l'Escola Oficial d'Idiomes (que estan els terrenys i el projecte i solament falta el finançament del Consell).

  En el capitul educatiu el col·legi Carles Sarthou segueix en barracons, malgrat que "ells van dir que era una prioritat per a la Generalitat i des de llavors no s'ha fet gens", igual que la cambra IES per a Vila-real o els gimnasos dels col·legis Escultor Ortells, Pascual Nácher o Concepción Arenal.

  El regidor ha advertit que "davant tots aquests incompliments i menyspreus, l'única preocupació de l'alcalde ha sigut demanar-li a Ximo Puig que s'ha de crear una fundació per la memòria històrica, demostrant que el nostre alcalde no pensa en el futur, sinó que mira sempre al passat".

  Pujar