elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Te contem els plans nadalencs per fer a Vila-real

Te contem els plans nadalencs per fer a Vila-real

  Queden pocs dies per Nadal i les ciutats ultimen els retocs en les programacions que es duran a terme durant aquestes properes festes. Li dediquen molt de temps i, sobretot, ganes perquè la gent disfrute del que tenen allí.

  És el cas de Vila-real: Són moltes les activitats que es realitzaran a la localitat, des de tallers de tot tipus fins a projeccions de curtmetratges i animacions pel recinte de la fira. Per no parlar de la pista de gel que hi haurà muntada. A continuació, els comentem els plans que poden fer:

  Divendres 20 de desembre

  S'inaugurarà la Fira de Nadal i després hi haurà una patinada pels carrers de la ciutat que tindrà lloc des de la plaça del Llaurador i conclourà a la plaça Major. També aquest dia hi haurà música, ja que la Xaranga Show Vakalenta farà sonar la música pels carrers de la localitat. A més, hi haurà un taller nadalenc, una zona esportiva i una zona megajuego.

  Dissabte 21 de desembre

  Per el matí i per la vesprada hi haurà un taller cooperatiu, una zona circuit i un espai moviment. I ja només en jornada verpertina, hi haurà animació pel recinte de la fira, "Xancuts de colors" a càrrec de Xarxa Teatre, i també a la sala de conferència de la Fundació Caixa Rural hi haurà una projecció de 4 curtmetratges (Fets a casa) rodats a la província i posteriorment col·loqui amb els autors i, més tard, una altra projecció de curtmetratges (El dia + Kurt Russell) rodats expressament per a aquesta celebració sota una premissa secreta que es descobrirà aquest dia.

  Diumenge 22 d'desembre

  Tant en horari de matí com de vesprada hi haurà eco taller, zona Sori Sori i el joc de l'oca.

  Dilluns, 23 de desembre

  Hi haurà, al matí i per la vesprada, zona maquillatge, zona esportiva i espai moviment. Així mateix, per la vesprada hi haurà una altra animació pel recinte a càrrec de ACE Arts marcials, els qui duran a terme la Dansa del lleó.

  Dimarts 24 de desembre

  Per el matí i per la vesprada, hi haurà taller juguet, jocs cooperatius i bibliotrenca. Ja per la vesprada actuarà Xarxa Teatre amb l'animació Els Donyets.

  Dimecres, 25 de desembre

  Serà el dia de les atraccions durant tota la jornada.

  Dijous 26 d'desembre

  Al matí acudiran els missatgers reials dels Reis d'Orient a la plaça Major per recollir les cartes dels xiquets. També hi haurà eco taller, zona megajoc i taller cooperatiu. Per la vesprada es farà el pregó de Reis a la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural.

  Divendres 27 de desembre

  Per el matí i per la vesprada hi haurà un taller de jocs, zona megajocs i espai moviment. Per la vesprada, es tornarà a realitzar la Dansa del Lleó a càrrec d'ACE Arts marcials.

  Dissabte 28 de desembre

  Zona circ, taller circ i zona moviment serán els tallers que disfrutarem durant tot el dia. En jornada vespertina també hi haurà una animació, Gegants de la Vila a càrrec de Xarxa Teatre.

  Diumenge 29 de desembre

  Tallers de jocs, zona punteria i crea joies matí i vesprada. També hi haurà jocs de rol i taula. A la vesprada, disfrutarem de Disneymania 2 a l’auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner. L'entrada anticipada costa 10 € i a taquilla costarà 12 €, en benefici de Conquerint Graons.

  Dilluns, 30 de desembre

  Tallers durant tot el dia, exactament, podrem trobar el taller cotilló, zona circuit i zona moviment. Per la vesprada, actuació "Pirates" a càrrec de Xarxa Teatre.

  Dimarts 31 de desembre

  Per el matí hi haurà taller decoratiu, zona megajocs i zona llenços.

  Dimecres 1 de gener

  Per la vesprada hi haurà zona maquillatge, zona circuit i taller de jocs.

  Dijous 2 de gener

  Al matí aterrarà a Vila-real el taller de cuina (Nutrixef) per als més xicotets a l'Espai Jove. Primer serà el torn de xiquets de 8 a 12 anys i després entraran xiquets de 4 a 7 anys. També hi haurà taller imants, zona passatemps i zona construcció durant tot el dia. Per la vesprada, "La Bruixa Marruixa il 'Home de l'Sac" estarà al recinte, a càrrec de Xarxa Teatre.

  Divendres 3 de gener

  Per el matí seguirà el taller Nutrixef i, durant tot el dia, hi haurà el taller joc de taula, zona megajocs i espai carta real. Per la vesprada també hi haurà batucada per finalitzar la Fira de Nadal a càrrec de AC Sambalea.

  Diumenge 5 de gener

  Per la vesprada es farà la Cavalcada de Reis pels carrers de la ciutat i finalitzarà a la plaça Major, on saludaran els Reis d'Orient.

  Tota la información: ACÍ.

  MÉS FOTOS
  Te contem els plans nadalencs per fer a Vila-real - (foto 2)
  Te contem els plans nadalencs per fer a Vila-real - (foto 3)
  Te contem els plans nadalencs per fer a Vila-real - (foto 4)
  Te contem els plans nadalencs per fer a Vila-real - (foto 5)
  Te contem els plans nadalencs per fer a Vila-real - (foto 6)
  Pujar